USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ніфонтові дали медаль. ФОТО

4 Листопада 2010 13:50
Керуючого Волинської єпархії митрополита Луцького і Волинського Ніфонта нагородили медаллю Товариства Червоного Хреста України.

Нагороду «за духовну та матеріальну підтримку проектів організації» вручив 3 листопада президент Товариства Червоного Хреста України Іван Усіченко, - повідомили у Волинській єпархії УПЦ МП.

Усіченко зустрівся з владикою Ніфонтом зазом з головою Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Валентиною Пришко.

Владика Ніфонт подякував за відзнаку і зазначив, що у Волинській єпархії завжди з радістю відгукуються на усі соціальні проекти, запропоновані державою, і при єпархії досить плідно розпочав діяльність соціальний відділ, котрий також має свої задуми та проекти і буде надалі ще більш плідно співпрацювати з організацією Червоного Хреста.

У ході розмови було зазначено, що співпраця між єпархією і Товариством дає свої плоди і тому було вирішено підготовити та підписати угоду про співпрацю у галузі соціального служіння.

Також на згадку про подію митрополит подарував гостям ікону Пресвятої Богородиці та Новий Завіт, виданий Волинською єпархією УПЦ.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Viktor 69 Показати IP 4 Листопада 2010 14:17
Це називаэться: купи собы медаль героя ы позбався гемороя...
Сергій Показати IP 4 Листопада 2010 17:03
А такі "коменти" називаються: Сделать сам ниче не смог - руки выросли из ног І розкладку клавіатури переключати треба
Петро Показати IP 4 Листопада 2010 17:19
Тут Валя Пришко дуже красива. Вона завжди красива, я її знаю ще дуже молодою...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus