USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ноу-хау по-шацьки: кордон штурмують на санях. ФОТО

22 Лютого 2010 16:14
У суботу в Шацькому районі прикордонники затримали двоє гужових саней, які намагалися провезти в Білорусь півтора тисячі дезодорантів.
Погоничів на запряжених кіньми санях зупинив прикордонний наряд за 20 метрів від рубежу. Двоє 35-річні односельці-волиняни одразу віднікувалися. Мовляв, ніякі вони не контрабандисти. Вони просто заблукали в полі.

«Той факт, що вони є жителями прикордонного села, що в дорогу вирушили вдосвіта та були затримані за 25 метрів від лінії кордону свідчить про їхній намір потрапити в Білорусь», - кажуть у Луцькому прикордонному загоні.
Під час обшуку саней прикордонники знайшли 420 сухих чоловічих дезодорантів і гелів для гоління, а також 1 370 упаковок бритв по 6 касет для гоління «Gillete fusion». Вартість однієї – понад 30 гривень.
Крім цього, на санях везли 17 рулонів тканини іноземного виробництва.
Контрабанда вилучена. Міру відповідальності затриманих визначить суд, - інформує прес-служба Луцького прикордонного загону.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 22 Лютого 2010 17:31
та цих товаришів нагороджувати треба...вони експортери..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus