USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новорічна контрабанда: білоруси запасаються «Хортицею»

21 Грудня 2009 10:02
На українсько-білоруському кордоні за пунктом пропуску «Самари-Дивин» Ратнівського району зупинено контрабанду горілки. Порушника довелося зупиняти пострілами з автомата, бо той намагався протаранити патруль.
 
У ніч на суботу легковик «Фольксваген» із білоруськими номерними знаками тихцем під’їхав до прикордонної смуги. Невідомі чоловіки з Волині швиденько перенесли на білоруський бік 25 ящиків горілки «Хортиця». Товар підібрав їхній спільник-білорус. Він завантажив оковиту в машину. І негайно рушив геть.
 
За 200 метрів від кордону його помітив наряд пінських прикордонників. Наздогнали порушника та наказали вийти з легковика. Проте контрабандист натиснув на газ і рвонув навтікача. Вартові почали переслідування.
 
Наздогнали та блокували машину за кількасот метрів на околиці білоруського селища Дивин. Під час допиту затриманий зізнався, що 25 ящиків «Хортиці» отримав від волинських спільників. Мовляв, хотів запастися дешевою горілкою для Нового року, - інформує прес-служба Державного прикордонного комітету Республіки Білорусь.
 
Спиртне конфіскували та передали митникам. На порушника кордону чекає суд, штраф і конфіскація іномарки. Білоруські прикордонники повідомили волинських колег про контрабанду та можливих спільників білоруса-порушника на території Ратнівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
seal Показати IP 21 Грудня 2009 10:22
Так це, мабуть, брати-сябри чекали на зимове новорічне полювання високоповажних гостей-генералів. Ось і запасались.( Згадався сюжет фільму "Особливості національного полювання в зимовий період").):):): А якщо серйозно, то це свідчить про значну популярність українського виробника.
Юка Показати IP 21 Грудня 2009 11:35
а як же "Неміров"?, забули білоруси, чи що, такий бренд розкручений!
пррр Показати IP 21 Грудня 2009 12:16
А "пінські прикордонники" - це, що прикордонники Пінського князівства?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus