USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нововолинець віз із Польщі 15 пневматичних рушниць та 54 розкладні кийки

8 Грудня 2009 18:44
На українсько-польському автомобільному пункті пропуску «Устилуг» митники затримали 22-річного жителя Нововолинська, який намагався провезти на Волинь із Польщі 15 пневматичних гвинтівок, розкладні кийки та електрошокер.
 
Контрабандист повертався з-за кордону додому на власному мікроавтобусі «Мерседес». Через помітне нервування під час прикордонно-митного оформлення на пункті пропуску «Устилуг» його авто вивели із загальної черги для прискіпливого огляду. До перевірки залучили натренованого на пошук зброї службового собаку Діка.
 
За кілька хвилин пес вивів прикордонників до схованки в машині. Вони знайшли в бокових стінках під обшивкою 15 пневматичних гвинтівок із запчастинами й аксесуарами. Також у тайнику були сховані 20 тисяч куль до них калібру 4,5 міліметра, тобто, 100 упаковок по 200 набоїв. А поряд у спеціальній ніші були заховані 54 металеві розкладні кийки та один електрошок ер, - повідомляє proUA.com .
 
Контрабандну зброю конфіскували. Після експертизи арсеналу правоохоронці вирішать, як покарати порушника кордону. Ймовірно, проти нього порушать кримінальну справу, яка загрожуватиме контрабандисту трьома роками ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
OrestN Показати IP 8 Грудня 2009 20:19
це нажаль поодинокі випадки. а українці на рейсових ікарусах перевозять купу контрабандних цигарок і так кожного рейсу.
Хохма Показати IP 8 Грудня 2009 21:43
to OrestN ну нехай курятьполяки на здоровя, тобі від цього зле?
Юка Показати IP 8 Грудня 2009 22:16
До OrestN: і не лише цигарки вони перевозять. ті ікаруси в народі навіть "спиртовозами" називають, бо нелегального спирту там ще більше, ніж цигарок. А бачили б ви до чого люди додумуються як, куди і у який спосіб ховають ту контрабанду. лишається лише радіти та заздрити кмітливості та винахідливості нашого люду
seal Показати IP 9 Грудня 2009 07:28
Так, дивись, Волинь скоро стане центром міжнародного тероризму. То в одного нещодавно вилучили арсенал боєприпасів, то тепер інший намагався поповнити свою збройну кімнату. Добре, що хоч правоохоронці стають цьому на заваді. А взагалі, отак, як описано у статті, везти контрабандну зброю (нехай навіть і пневматичну - з неї теж можна достатньо біди наробити) по-моєму, може тільки дуже недалека людина. І на що надіються?
Анонім Показати IP 9 Грудня 2009 07:58
Їсти то всі хочуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus