USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Новий головний податківець Волині назвав пріоритети у роботі

11 Листопада 2009 15:11
Головою ДПА у Волинській області призначений Костянтин Циркун. Його сьогодні представив волинським податківцям перший заступник Голови ДПА України Олександр Буханевич – інформують 11 листопада «Волинські новини».
Віталія Пекарчука перевели на посаду першого заступника голови ДПА в області – повідомили у відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Волинській області.
«Я переконаний і вірю в те, що той досвід роботи Віталія Семеновича Пекарчука  в податковій службі буде врахований і використаний в роботі податківців Волині в подальшому. Тому від імені голови ДПА України Сергія Буряка та колективу щиро дякую Віталію Пекарчуку за роботу на посаді голови ДПА у Волинській області» – сказав під час представлення нового голови ДПА області Олександр Буханевич.
«Останні майже 2 роки мого перебування на посаді голови ДПА в області співпали зі спадом виробництва та економічною кризою. Тим не менше, якби довелося починати все спочатку, я б працював так як працював. Сподіваюся, що новопризначений голова скористається тими добрими напрацюваннями і досвідом , які мають податківці Волині» - сказав екс-голова волинських податківців.
Згідно із наказом ДПА України відтепер голова ДПА у Волинській області - Костянтин Валентинович Циркун. До цього він очолював волинську податкову міліцію.
Новопризначений голова ДПА у Волинській області вважає, що «все добре і прогресивне в роботі волинських податківців обов’язково має лишитися». «Ми всі розуміємо, в яких економічних умовах доводиться працювати податковій службі. Результативність нашої подальшої роботи – це робота зі збитковими підприємствами, хронічними мінімізаторами податкових зобов’язань, яких на Волині 65, боротьба з «податковими ямами» та тінізацією економіки. Від існування  цих ризиків  бюджет втрачає мільйони» - сказав Циркун.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Байдужий Показати IP 11 Листопада 2009 15:42
Ото люди вчіться: 3 листопада, працівники податкової міліції у Волинській області зафіксували факти завищення граничних цін на антивірусні препарати, зокрема у містах Луцьку, Ковелі та Володимирі-Волинському. Про це сьогодні, 4 листопада, під час прес-конференції заявив перший заступник голови ДПА у Волинській області, начальник управління податкової міліції Костянтин Циркун. А сьогодні вже начальнік. Вот маладєц.
просто пофігіст Показати IP 11 Листопада 2009 16:51
та не за це його призначили, а завдяки надії на те, що нач. податк. міліції зможе краще вибивати податки. а за всякі фіксування, якщо ще й не того зафіксували, ще й перед виборами, можна впасти так глибоко, звідки вже не піднімаються
seal Показати IP 11 Листопада 2009 22:01
А може забезпечує собі тили? Чув, що Верховній Раді зареєстровано законопроект про ліквідацію податковї міліції.
Друг Показати IP 12 Листопада 2009 01:06
Знаю Костіка за попереднім місцем служби в конторі - мягко кажучи, муділь ще той, дорвався, нарешті, до корита, податки будуть "на висоті".
Roma Показати IP 12 Листопада 2009 14:04
"Рука руку миє"(с)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus