USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Назвали претендентів на посаду головного податківця Волині

10 Вересня 2014 12:31
Кадрові пропозиції кандидатів на посади керівників структурних підрозділів ОДА та керівників райдержадміністрацій продовжують надходити на адресу обласної державної адміністрації, - інформують у прес-службі облдержадміністрації.

Так, територіальне відділення ВГО «Асоціація платників податків України» у Волинській області пропонує призначити керівником ГУ Міндоходів та зборів України в області Віталія Чуя, який на сьогодні виконує обов’язки начальника цього управління.

Своєю чергою, облдержадміністрація на цю посаду пропонує призначити Петра Івасишина. Нині він працює на посаді начальника управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Волинській області. Окрім того, Петро Івасишин має значний досвід роботи в правоохоронних органах та на керівних посадах у сфері оподаткування.

Облдержадміністрація просить надсилати свої пропозиції щодо претендента на посаду керівника вищезазначеного управління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Досвід? Показати IP 10 Вересня 2014 12:41
Коли я читаю про величезний досвід роботи претендента на високу посаду, аж здригаюся. Минулий "великий" досвід скоріше вада ніж перевага... Потрібно нових людей, й освівдчених, а не "досвідчених".... Усіх досвідчених до люстрацїї оце було б правильно! Таке враження, що на досвідчених світ клином зійшовся, немає більш кому й порулити...
Анонім Показати IP 10 Вересня 2014 13:22
Досвід роботи - це законна вимога до посади керівника. Якщо дехто не в курсі, є такий довідник типово-кваліфікаційних характеристик. І багато досвідчених вашої люстрації не бояться, з такими зарплатами як у них, треба дякувати, що працюють ще. А те, що майдан все догори дном перевернув - це теж незаперечний факт. Навіщо тепер досвід? Головне, щоб скакати вмів!
Олег до Анонім Показати IP 10 Вересня 2014 13:31
Дійсно скоріше вада ніж перевага, досвід попередніх ворюг.А ти той самий злодій.Живеш мо непогано,віли машинки,бабло у Швейцарських банках і знову вас до корит. Ні одного не повинно , а от робити ні. там бути.Досвід красти ми знамєо у вас є.А,ви Чирка Васю поставте святого,крав,крав,пішов молитися,гріхи замолювати. Казав,що він такий умний,що так багато має, хто головою працює добре,то буде такий багатий,як він.Це, ще той советський злодій,у нас таким хвала.А наші діти не дорвуться до таких ситих корит,бо не мають мільйонів накрадених ніколи
Анонім до Олег Показати IP 10 Вересня 2014 14:30
коментар було видалено
активіст до Анонім Показати IP 10 Вересня 2014 15:17
Та не звертай ти уваги на таких як цей олень... Ой, соррі, олег. Тут в коментах одні задроти пишуть. Вони не шарять в управлінні ніфіга. Тільки завчили слово люстрація.
Андрій Показати IP 10 Вересня 2014 13:28
Нами 23 роки керували "досвідчені","кризові" і т.п. менеджери.Руйнівні наслідки їхнього керування ми пожинаємо сьогодні.А чи не можна хоч раз попробувати на керівну посаду людину не інфіковану "досвідченністю",а просто фахівця своєї справи?
До Андрія Показати IP 10 Вересня 2014 14:25
А що таке фахівець своєі справи, тоц що поступив як правило за хабар до ВУЗу або вчився платно і тепер з дипломом фахівець без Досвіду роботи. Чи може в Європі куди ми рвемось і де нас не ждуть відразу приймають на роботу на керівну посаду? Чи фахівець той що скаче вище?
DJYJ до До Андрія Показати IP 10 Вересня 2014 15:25
у нас той має право на високу посаду, в кого машина подорожче та садиба побільше і це все при зарплаті в 7-10 тищ грн на місяць. Бо вони талановиті та економні
Лучанка Показати IP 10 Вересня 2014 16:06
Скажіть люди добрі , а де можуть взяти досвід овічені і не за сало і гроші куплені дипломи, якщо немає брата , свата , кума , або бобла в кишені до якоїсь посади кругом працюють з досвідом і великими кишенями то для чого освіта , яка потребує хабарницький досвід роботи бо по іншому на такі посади хоч і з знаннями без досвіду туди не беруть, а по кругу з досвідами ходять як діти в школу з однієї посади на іншу ось вам і досвід,
Анонім до Лучанка Показати IP 10 Вересня 2014 17:40
та ви шо!!?? беруть? а хто ДАЄ? самі один поперед одним претесь з хабарями, бо мовляв "кращої долі хочете дітям"....с себе треба починати зміни, а то всі білі-пушисті, тільки обс** раєте тут всіх.
2 питання і резюме Показати IP 11 Вересня 2014 12:09
1. А якого куя на Волинь прислали Чуя? 2. Що, окрім вимагання від підлеглих малювання "схем" ще вміє робити пан Чуй? Резюме: пан Чуй Петру Івасишину "в подмьотки" не годиться!
Лучанин Показати IP 11 Вересня 2014 15:38
Скажіть, хто з нас не без грішний ?! Зараз, да і завжди,риба шукає де глибше, а людина де краще.Кому з нас не хочеться жити краще?! І якщо в нашій країні "поставлені" такі умови, що мов хочеш жити, вмій вертітись, то нам до Європи ще дуже далеко.
знаю Показати IP 17 Вересня 2014 10:04
Івасишин справді толковий і виважений керівник. Я працював під його керівництвом, а тому впевнено стверджую, що саме таких керівників потребує Україна!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus