USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Обласний бюджет кроїтимуть, бо він – не догма, – Войтович

9 Березня 2011 17:37
Виконання бюджету області має позитивну динаміку – за три місяці поточного року на Волині зібрали 104 мільйони гривень податків з доходів фізичних осіб.

Про це розповів голова Волинської обласної ради Володимир Войтович під час прес-конференції у середу, 9 березня.

За інформацією посадовця, станом на 1 березня рівень виконання власних надходжень із загального фонду становив 109,8% по області. Так, ці надходження становлять понад 11 мільйонів гривень.

Збір податку з доходів фізичних осіб становив 106,8%. Завдяки цьому найбільш бюджетоутворюючому податку казна області збагатилась на 104 мільйони гривень.

І незважаючи на те, що бюджет затвердили тільки минулоріч в грудні, вже на останній сесії в нього вносили правки. Це, переконує Войтович, нормальна практика.

«Бо бюджет – це план. А він не є догмою. Він буде постійно змінюватись», – сказав голова облради.

«В нас є певний оптимізм щодо виконання бюджету за перший квартал. Будемо стукати по дереву», – додав Войтович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Плуто Показати IP 9 Березня 2011 17:57
Це що Войтович плює в сторону Климчука. Адже той ясно сказав - дерибанити бюджету не дасть рожищенським чиновникам. Своїх вигорожує? По голові постукай - там теж дерево.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus