USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Податкову Володимира-Волинського очолив представник Львівщини

7 Квітня 2015 21:10
Об’єднана державна податкова інспекція Володимира-Волинського та району відучора має нового очільника. Ним став фахівець зі Львівщини Ігор Ігорович Пакулець. Про це інформує БУГ.

Таке призначення стало неочікуваним для містян і мешканців району. У місті пророкували посаду начальника Оксані Левчук, яка має впливового брата Олега Мандзюка. Однак, Оксана Андріївна зберегла за собою посаду першого заступника, а ось керувати приїхав фахівець зі Львівщини.

Ігор Пакулець, згідно з біографічною довідкою, яку надіслав відділ комунікації Головного управління ДФС у Волинській області, – уродженець села Вишнівка Сокальського району Львівської області. 17 квітня новопризначений керівник святкуватиме 43-річчя.

Головний податківець має дві вищі освіти за спеціальностями «економічна інформатика та автоматизовані системи управління» (інженер-економіст) та «правознавство» (юрист). Навчався у Львівському державному університеті імені Івана Франка.

Трудову діяльність у ранзі державного службовця розпочав у 1994 році із посади старшого державного податкового ревізора-інспектора відділу аудиту юридичних осіб ДПІ у Сокальському районі, місто Сокаль; далі – підвищення до заступника начальника інспекції та начальника відділу документальних перевірок юридичних осіб. Із 2013 року Ігор Пакулець очолював ДПІ у Червонограді, ГУ Міндоходів у Львівській області, звідки і перейшов на посаду начальника Об’єднаної податкової інспекції у Володимирі-Волинському.

Такі кадрові зміни в ОДПІ пов'язують із можливим впливом мера Володимира-Волинського Петра Саганюка. Адже міський голова мав претензії до фахового рівня Оксани Левчук і відкрито висловлював своє незадоволення її роботою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
мандзюк о.а. Показати IP 7 Квітня 2015 22:38
Знову сатанюк вписався...
думаю Показати IP 7 Квітня 2015 22:56
Петро певно добре потужився щоби свого всунути. За що боролись???
МАша Показати IP 7 Квітня 2015 23:02
саганюк тричі за немалі гроші свого синочка русланчика в податкову міліцію запихав, а звідтіля його ногою в дупу випирали!
Ігор Сень Показати IP 7 Квітня 2015 23:05
з таким рилом (вибачте мордом) тільки сепарів лякати а не з платниками спілкуватися
ЛЮСТРАТОР Показати IP 7 Квітня 2015 23:28
ЩО В ЧЕРВОНОГРАДІ НАВІВ ПОРЯДОК ,КОНТРОБАНДА ЧОГО КОШТУЄ А ШАХТИ ,БІДА ЙДЕ.
свояк Показати IP 8 Квітня 2015 09:23
Таки правда, нова біда чорна корупційна суне на Володимир з Червонограда !!!!
ооо Показати IP 8 Квітня 2015 13:12
А нашому люду не вгодиш... з великим лицем пройшов,-поганий,бо наїв, з худим-ще ненаїв ,буде "наїдати". А кого потрібно поставити? Студента?
Петро до ооо Показати IP 8 Квітня 2015 14:31
сина мого - салтисончика мого любого....
ооо до Петро Показати IP 9 Квітня 2015 13:18
супер!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus