USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Одноосібники отримали на «підтримку штанів» 54 тисячі гривень

17 Березня 2010 18:30
У Володимир-Волинській райдержадміністрації аграрники області оприлюднили результати виконання торішньої Програми розвитку особистих селянських господарств – програми, яка діє з 2006 року і немає аналогів в Україні.
Метою впровадження програми стало зміцнення соціально-економічної бази ринкових перетворень в аграрному секторі, зменшення негативного впливу трансформаційних процесів, що проходять на селі, поліпшення соціального забезпечення сільського населення, підвищення рівня життя селян.
Протягом 2009 року власники особистих селянських господарств району з обласного бюджету отримали 54 тисячі гривень. Ці кошти селяни використали на часткове відшкодування витрат за придбання тракторів, причіпного інвентарю, доїльних апаратів та молодняка великої рогатої худоби (43,1 тисячі гривень для 6 господарств). А також часткову компенсацію витрат на закладку демонстраційної ділянки нових та перспективних сортів картоплі (1,5 тисячі гривень), здешевлення кредитів на придбання молодняку худоби у племзаводів, тракторів та причіпного інвентарю (9, 5 тис. грн).
Окрім того, власники селянських господарств можуть компенсувати витрати на придбання посадкового матеріалу, мінеральних добрив, отрутохімікатів.
Програма підтримки одноосібників діятиме і протягом 2010 року, - інформує прес-служба Володимир-Волинської райдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus