USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ольга Саган привітала волинян з Днем знань

1 Вересня 2010 10:03
Голова Волинської обласної громадської дитячої організації «Творчі діти Волині» Ольга Саган привітала волинян з Днем знань.

У привітанні йдеться:

«Дорогі учні, студенти, вчителі та викладачі!

У житті кожної людини буває перше вересня. Це день очікувань, радості, надій і клопоту, це свято кожного з нас. Перше вересня єднає учнів, студентів, батьків та вчителів і веде всіх в новий світ - світ знань і відкриттів.

Для дітей, що йдуть у перший клас 1 вересня - особливий день, коли в їхньому житті крім батьків з'являються перші вчителі і перші шкільні друзі, з якими, можливо, їх зв'яже довга дружба на все життя.

Для студентів-першокурсників перше вересня крок до нового, більш дорослого життя, світ нових знань, володіння якими обіцяє набуття професії, навичок та вмінь, що дозволяють стати висококваліфікованими фахівцями.
Вчителі і викладачі зустрічають 1 вересня з хвилюванням, розуміючи, що в їхньому житті наступив ще одне свято, який принесе з собою нових підопічних, які бажають вдихнути частинку нового, поки незвіданого для них світу.

Гасло «Перше вересня - День знань» відомий усім і яскраво розкриває суть цього дня. Перше вересня - точка звіту для тих, хто вступає в світ знань, і для тих, хто ці знання несе і дарує.

У цей день хочу привітати всіх студентів, викладачів ,учнів з початком нового навчального року, побажати успіхів у досягненні поставлених цілей,добра й життєвого оптимізму. Особливих побажань заслуговують першокурсники й першокласники, для яких почався важкий шлях до нових знань і яким належить пройти його, не боячись перешкод й труднощів.

З святом дорогі друзі й щасти вам!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Волинянин Показати IP 1 Вересня 2010 13:24
Ото ..., ти б на роботу краще ходила, а шо вже русская община не в повазі, що ти приписалася до творчих дітей? Бідні дітки, якщо в них така голова
Микола до Волинянин Показати IP 1 Вересня 2010 19:49
Явно пише чоловік. Низько так про жінку. Ще й анонімно. Ще й таку красиву і розумну
Трохим і Клим Показати IP 1 Вересня 2010 15:58
Прочитав і впав вражений. Ця маріонетка очолювала партію Вітренко, згодом "Русское общество", а нині має відношення до творчості і дітей!? Людина, яка патологічно ненавидить Україну, уже 15 років збирається виїзджати в Росію і на тобі: діти. Це ж треба вміти! Незабаром вона ще стане сестрою милосердя, якщо їй будуть платити.
Вражений до Трохим і Клим Показати IP 1 Вересня 2010 19:51
Саган була у Вітренко??? Відчайдушна жінка! це, скажу я вам, треба мати сміливість - жінці очолювати таку непопулдярну партію на ВОлині... хоча раніше, за Кучми, Вітренко не була такою відверто скомпроментованою, як зараз...
Любарт Показати IP 1 Вересня 2010 17:08
2Трохиклим І чого гавкати робить людина щось корисне да й добре.
Хаим Показати IP 1 Вересня 2010 19:52
На Тимошенко чем-то похожа
Юлія Показати IP 1 Вересня 2010 21:23
Я її знаю особисто, дуже хороша людина,і це її право чим займатися,і в які партії вступати
Лучанин Показати IP 2 Вересня 2010 09:26
А вони мені імпонує
ромчик Показати IP 2 Вересня 2010 10:29
як тільки вибори на носі, всі відразу починають згадувати про дітей, про нас простих смертних. з'являються люди, про існування яких ми навіть не знали, а головне їх цікавлять наші проблеми)... так і нова постать Ольги Саган, це може говорити про одне - на одного кандидата на посаду мера точно побільшає!!!
Zheniok до ромчик Показати IP 2 Вересня 2010 10:59
та не просто піде по мажоритарці в міськраду, там від якоїсь кишенькової партії регіоналів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus