USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Паломництво в монастир: 55 кілометрів пішки. Фоторепортаж

22 Червня 2010 10:45
Православне молодіжне товариство Ніколи Святоші здійснило пішу паломницьку подорож до Свято-Троїцького монастиря у селі Старосілля - приблизна відстань до монастиря 55 кілометрів.

Про це інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ.

Піша хода до монастиря розпочалася 19 червня о 4 годині ранку. 12 хлопців і дівчат із благословення митрополита Луцького і Волинського Ніфонта розпочали піше паломництво до Свято-Троїцької обителі, яка знаходиться у лісі біля села Старосілля.

Напередодні у храмі Всіх Святих землі Волинської міста Луцька відслужений молебень для подорожуючих. Батюшка окропив паломників святою водою і побажав Ангела-хранителя в дорогу.

«Шлях до цілі був дуже різноманітним: то шосе, то грунтова дорога, то дорога посипана щебнем, ліс, бездоріжжя, грози і великі зливи. З молитвою у серці і з Божою поміччю шлях був вдало подоланий», - розповіли учасники паломництва.

Надвечір паломники були вже у монастирському храмі Василія Великого на молитві.

Після закінчення служби Божої паломників радо зустрічали насельниці обителі, які надали місце для ночівлі і нагодували смачною вечерею.

У неділю, 20 червня, багато хто з паломників приступив до таїнств Сповіді та Причастя.

«Варто зазначити, що для багатьох молодих людей із Товариства Ніколи Святоші це не перше піше паломництво. Вони вже ходили до Почаєва, до Млинова, а також до Старосілля», - кажуть у прес-службієпархії.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман Показати IP 22 Червня 2010 14:35
дужже цікаво. От молодці :))
Роман Показати IP 22 Червня 2010 20:24
3-тя з низу фотка вобше хаха.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus