USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Партія регіонів презентувала на Волині передвиборчу програму

11 Вересня 2010 16:22
Волинська обласна організація Партії регіонів «Будуємо нову Волинь» презентувала у Луцьку свою передвиборчу програму «Будуємо нову Волинь».

Про це 11 вересня повідомила прес-служба Волинської обласної організації Партії регіонів.

Голова обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко, виступаючи перед присутніми сказав: «Наше головне завдання – працювати на розвиток регіону. І це ми будемо робити разом. Волині конче необхідна нова модель місцевої влади.
Скажу, що з обранням Президентом України Віктора Януковича Україна отримала можливість для економічного, духовного відродження та розвитку. Почала розвиватися і Волинь».

Олександр Башкаленко вважає, що здобутки нової влади підтверджені конкретними діями. «Не зважаючи на те, що держава перебуває у кризовому стані, Президент і його команда виконують свої обіцянки», - каже він.

На презентації йшлося, що на регіональному рівні ситуація теж демонструє здобутки, зокрема уже виділені кошти на добудову Нововолинської шахти №10, здійснення реконструкції, ремонту за європейськими стандартами автомобільних доріг державного, регіонального та місцевого значення, у тому числі доріг до пунктів пропуску на державному кордоні України (Київ – Ковель - Ягодин та Устилуг - Луцьк – Рівне) тощо.

За словами Олександра Башкаленка попереду ще багато планів, які є цілком реальними, і будуть здійснені у найближчому майбутньому.

Також він висловив розуміння того, що на сьогодні окремі категорії громадян, зокрема, пенсіонери, студенти, ветерани, малозабезпечені волиняни потребують підтримки.

Регіональні збори прийняли резолюцію, у якій йшлося про політичну стабільність, громадянський спокій, діалог між інститутами влади та роботу на розвиток Волині кожного району міста та села. Присутні одноголосно підтримали проект резолюції.

Башкаленко наголосив, що головною метою зборів безперечно була зміна економічного, соціального курсу області на краще. «Можливим це буде лише тоді, коли влада працюватиме злагоджено та консолідовано. Перші кроки були доволі успішними, а решта амбітних проектів можна буде здійснити уже тоді, коли волиняни зроблять волевиявлення 31 жовтня», - сказав він.

«Міцна загальнонаціональна команда, яка буде сформована за результатами місцевих виборів, повинна буде взяти на себе відповідальність за проведення глибоких реформ. Обласна організація Партії регіонів бере на себе відповідальність за реалізацію президентських ініціатив на Волині. Разом ми реалізуємо на регіональному рівні програму Президента України Віктора Януковича «Україна для людей» та нашу програму, зробимо Волинь - регіоном з економікою, що динамічно розвивається, з високим рівнем життя, процвітаючими містами і селами», - сказав Башкаленко.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus