USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Перед святами волиняни будуть ярмаркувати

15 Грудня 2010 12:01
Передсвяткові новорічні та різдвяні сільськогосподарські ярмарки на Волині відбудуться 30 та 31 грудня.
Зокрема сільськогосподарську продукцію та продукти її переробки за цінами виробників можна буде купити та продати у Луцьку, Ковелі, Володимирі-Волинському та Нововолинську, а також у райцентрах. Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.
Відповідне розпорядження підписав голова облдержадміністрації Борис Клімчук. У ньому сказано, що голови райдержадміністрацій та міські голови повинні забезпечити участь сільськогосподарських товаровиробників області та інших регіонів для наповнення ринку продукцією, а директори ринків та облспоживспілки зобов’язані створити належні умови для організації торгівлі.
30 грудня з 9-ї години ярмаркуватимуть в обласному центрі на вулиці Єршова – поблизу торгового центру «Глобус», а 31 грудня – на проспекті Дружби народів.
Під час ярмарків заплановано й святкову програму.
Окрім того, найближчий ярмарок за сприяння міської влади у Луцьку відбудеться 18 грудня о 9-й годині на вулиці Глушець напроти гімназії №4.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
треба зробити і ярмарок народної творчості! Показати IP 16 Грудня 2010 15:30
Варто зробити і ярмарок народної творчості!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus