USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Перевізникам заборгували 4 мільйони за перевезення ветеранів

20 Квітня 2010 14:02
Через нерегулярне надходження коштів з держбюджету перевізникам не виплачують компенсацій за пільгове перевезення.

Про це розповіла заступник головного управління праці та соціальних питань Волинської облдержадміністрації Світлана Ремезовська на засіданні колегії.

У січні 2010 року борг за перевезення ветеранів війни складав 3,7 мільйона гривень. Коштів, які надійшли в область з початку року, вистачило лише на виплату заборгованості. Станом на перше квітня борг за пільгове перевезення ветеранів уже сягає чотирьох мільйонів гривень.

«Кошти, які надходять у область, покривають лише незначні витрати. Головне управління вже не один раз пропонувало надати пільговикам готівкові кошти на проїзд, як заміну пільговим перевезенням. Це було б одним зі шляхів вирішення ситуації з виплатами компенсацій перевізникам», - зазначила Ремезовська.

Крім того, торік мали можливість оздоровитись лише третина ветеранів, які потребують санітарно-курортного лікування. Як розповіла Світлана Ремезовська, у 2009-му Волинь була забезпечена путівками для ветеранів лише на 36 відсотків від потреби.

Дев’ятеро ветеранів через відсутність документів торік не змогли на пільгових умовах зробити капітальний ремонт у своїх оселях.

«У 2009 капітальний ремонт зробили 135 ветеранам війни. На це витрачено було 1,8 мільйона гривень. Дев’ятьом було відмовлено, тому що у них були відсутні документи на право власності на житло», - розповіла Ремезовська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
? Показати IP 21 Квітня 2010 00:41
Дивно! Є закон про пільги-виконуй його. І не треба звинувачувати особливо ветеранів війни, що іменно ця категорія населення забирае ніби-то гроші. Легше всього перекладати на малозахищену людину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus