USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Підлеглі Клімчука контролюватимуть «рибні місця»

27 Серпня 2010 14:59
Головному управлінню агропромислового комплексу в області доручили контролювати «рибне питання».

Таку пропозицію висловив заступник голови Волинської облради Борис Загрева 27 серпня під час чергової сесії, коли обранці обговорювали питання ефективності використання водних об’єктів, наданих в оренду.

Загрева наголосив на тому, що водні об’єкти області використовуються неналежним чином і не мають єдиного контролюючого органу. Він вважає, що у цьому питанні нарешті треба навести порядок, бо «незрозуміло хто і за що там відповідає».

Відтак Загрева хоче, аби уся звітна та дозвільна документація проходила через управління АПК.

«Це питання м’яке, за яке сьогодні ніхто конкретно не відповідає і не контролює належним чином. І нема нікого, хто б виявив бажання займатись цим… Ми дожились до того, що деякі волинські супермаркети завозять рибу з інших областей», – сказав Загрева.

Депутати підтримали пропозицію Загреви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
рибак Показати IP 28 Серпня 2010 08:56
Срашно дивитися як знущаються над рибою і річками!!! Бондар , Романюк і Грицюк довели рибне господарство до "ручки". Борисе Петровичу, спасибі,наведіть порядок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus