USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пішохода збив шофер, якого вже позбавили водійських прав

16 Грудня 2009 11:04
На автошляхах Волині трапилося три аварії, в яких скалічилися водії та пішохід. Винуватцями стали водії машин. Вони ловили гав за кермом.
 
Учора пів на десяту вечора до Камінь-Каширської районної лікарні потрапила 27-річна Алла. У скаліченої жінки закриті переломи, численні рани та забита голова. Потерпілу підібрала «швидка» на дорозі в центрі села Грудки Камінь-Каширського району.
 
Як з’ясували інспектори ДАІ, мешканку села Грудки збила невідома машина і покинула без допомоги на трасі. Жінка в темряві йшла узбіччям дороги. Аж раптом зі спини налетіла іномарка і зачепила Аллу. Це все, що пам’ятає постраждала, бо втратила свідомість.
 
Уже близько третьої години ночі оперативники районної автоінспекції вирахували порушника. Виявилося, аварію скоїв 22-річний односелець Андрій на своїй іномарці «Фольскваген-гольф». Їхав без документів. Бо півроку тому його позбавили водійських прав, терміном на три роки.
 
Імовірно, проти винуватця аварії порушять кримінальну справу. Адже він не лише керував авто без документів, але й покинув на дорозі скалічену ним жінку.
 
У неділю близько 21 години в Луцьку на вулиці Героїв УПА зіткнулися дві іномарки. 25-річний водій «Шевроле» несподівано почав розвертатися посеред дороги. Але не побачив, як на нього летить на швидкості попутний легковик «Фольксваген-пасат». За мить іномарки зіткнулися. Шофер «Шевроле», який порушив правила, потрапив до лікарні із забоєм голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
OrestN Показати IP 16 Грудня 2009 11:07
згадеєтьмяостання поїздка до Бельгії. автобани в ночі освітлені! а Україна виробляє велику кількість електроенергії що продає на Захід. чи не варто зайнятись владі розглянути питання освітлення автошляхів
Зураб Показати IP 16 Грудня 2009 11:57
в нас нема автобанів щоб їх освічувати... Спочатку тре зробити дороги а тоді вже думати про решту сервісів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus