USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Півтори тисячі волинян заробили на продажу авто 3 мільйони

29 Березня 2010 12:54
Продаючи авто, волиняни стали частіше навідуватися до податкової, щоб задекларувати доходи.

Порівняльний аналіз декларування доходів від продажу рухомого майна свідчить про те, що волиняни стали більш відповідальними у виконані свого громадянського обов’язку декларувати доходи.

Як повідомили в управлінні оподаткування фізичних осіб ДПА в області, цього року більше півтори тисячі волинян задекларували понад 3 мільйона гривень доходів від продажу автотранспортних засобів. Торік таких декларантів було лише декілька десятків.

Щоб досягти максимального ефекту від декларування волинянами доходів від продажу авто, окрім масштабної роз’яснювальної роботи, податківці опрацювали бази даних щодо ввезення на митну територію України транспортних засобів та експертної оцінки при взятті на облік автівок в МРЕВ.

Співставляючи вартість авто при купівлі-продажу машин, податківці залучили до декларування доходів одного лучанина, котрий задекларував 60,7 тисячі гривень доходу від продажу двох ввезених в Україну тракторів. Чоловік сплатив 9тисяч гривень податку з доходів фізичних осіб.

Інший волинянин після співбесіди з податковим інспектором задекларував 30 тисяч гривень доходу від продажу легкового автомобіля. Відповідно він повинен сплатити 4,5 тисячі гривень податку, - повідомляє управління оподаткування фізичних осіб ДПА в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus