USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Площу Грушевського заполонили біло-блакитні. Чужих не пускають. ФОТО. ОНОВЛЕНО

10 Грудня 2009 12:35
Сьогодні вночі на площі біля пам’ятника Грушевського розгорнувся біло-блакитний табір прихильників Віктора Януковича, котрий сьогодні об 11 години розпочне свій виступ в кінотеатрі «Промінь».
Наметове містечко має близько 50 палаток з символікою партії лідера опозиції. Перехожі припускають, що така кількість наметів потрібна, аби інші політичні сили не змогли вставити власну палатку. Встановлювати намети, як розповів один з агітаторів, почали о 12 ночі.

Деякі палатки мають дещо зношений вигляд, інші виглядають зовсім новими. Агітатори - переважно молодь, працювали усю ніч. Проте, на запитання, кого ж вони агітували вночі, знизують плечима. Про розмір своєї заробітної плати також мовчать.

ДО обов язків агітаторів переважно входить роздавати опозиційну газету «Волинський регіон» за 5 грудня. Наклад газети - аж 60 тисяч примірників.
Агітаторам, аби вони не мерзли роздали шапочки з символікою партії та куртки. Рукавиць репортер не помітив.

До першого приїзду в Луцьк Віктора Януковича підготувалися ретельно. Парадну частину кінотеатру «Промінь» обрамляє конструкція з біло-блакитних кульок, над афішею фільму «Пункт призначення 4» висить великий плакат з написом «З вірою в Україну та її майбутнє», напроти кінотеатру - біллбор опозиційного кандидата.

Наразі біля площі коло пам’ятника Грушевському зібралося близько 300 прихильників лідера «Партії регіонів» Віктора Януковича. Перед кінотеатром «Промінь» утворили живий коридор із юнаків і дівчат, одягнуті у біло-синє, міліціонерів та партійців. Біло-синій натовп значно утруднює доступ пасажирів до зупинки громадського транспорту.
Вхід до кінотеатру «Промінь» можливий лише за квитками. Отримати такий квиток репортеру «ВН» не вдалося - кажуть, роздали.
Очікується, що у «Промені» зберуться прихильники Віктора Януковича, однопартійці і прості лучани.
Правоохоронці відмовилася пояснити, чому приїзд лідера опозиції до Луцька відбувається в умовах такої «секретності».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
seal Показати IP 10 Грудня 2009 09:51
Щож, розумний хід з боку волинського штабу ПР. Тепер політичним конкурентам Віктрхфьодоровича буде важче організувати пікети біля Проміня. Тай сам кандидат побачивше таке подумає, що на Волині в нього велика підтримка. І яйцем жбурнути буде важче.
Відвертий Показати IP 10 Грудня 2009 12:55
Перший гейпарад у Луцьку -лучани цим повинні пишатись або може навпаки!? Проффесору це не допоможе, навіть закрите збіговисько. Боїться волинян, напевно бачив виступ гаранта в драмтеатрі,то вирішив не ризикувати. А взагалі то колір яйця на голубому! В цьому щось є! І Яник біля розбитого яйця у безсвідомому стані. Нам такий президент треба, тільки такий і не інший.
Хохма Показати IP 10 Грудня 2009 13:28
Яникі палаткі вже мотають. Показали Волинянам, що значить ЗОНА ЯНУКОВИЧА. Тупо, бездарно.
seal Показати IP 10 Грудня 2009 14:05
А цікаво, як туди зможуть попасти прості лучани, коли навіть кореспондент ВН не зміг цього зробити. Щож, як завжди у нас прийнято це робити - підбирають аудиторію під гостя. А чужим туди зась. А поспілкуватись з простими людьми слабо?!
Юка Показати IP 10 Грудня 2009 14:52
а серед 300 прихильників Януковича, що зібралися на площі - переважна більшість (десь так чоловік 290) - пенсіонери (не враховуючи молодь у наметах, бо там, зрозуміло, вони через гроші)? бо окрім них в регіональну маячню ніхто не вірить, ба, навіть якщо проаналізувати той брєд, що їхній лідер верзе з трибун чи даючи інтерв'ю, розумієш - краще б сидів на зоні, може б якісь розетки виготовляв - хоч якусь користь приніс би державі!
Проти всіх Показати IP 10 Грудня 2009 16:36
Скажу Вам Бачив, я сьогодні приїзд Януковича. Реально була ціла купа людей. І то притому багато не делегатів конференції а простих смертних, які хотіли побачити Яника. З приїздом Ющенка навіть не зрівняти. Хлопці зі штабу Яника молодці.. Респект ))
українка Показати IP 10 Грудня 2009 16:46
Це вже перебір!!!!!!! Всі сьогодні вкотре переконались у роздутій кульковій (що вже тріщить)компанії і підтримці Януковича. Невже він так боїться лучан, що поскуповував людей в свою підтримку? Ми виховані і культурні,жбурлятися не будем, а свої позиції, що до майбутнього президента, продемонструємо 17 січня - підтримавши Юлю Тимошенко.
прихильники Показати IP 10 Грудня 2009 17:49
що ви гоните на нашого лідера!? не підтримуєте то не підтримуйте, вас ніхто не заставляє, в кожного є своя думка. дивіться лише за собою!!!
прихильники Показати IP 10 Грудня 2009 18:13
що ви гоните на нашого лідера!? не підтримуєте то не підтримуйте, вас ніхто не заставляє, в кожного є своя думка. дивіться лише за собою!!!
Мухтар Показати IP 10 Грудня 2009 20:51
як проффесор приїхав то хоть зігнали на мітинг найманих людей, а як ВОНА приїжжала то зганяли її зустрічати бюджетників... Скоріше б закінчився цей дурдом... І переміг бі якісь ратушняк чи тягнибок, може б пасадив ВОНУ і вітьків в одну камеру...
Схід Показати IP 10 Грудня 2009 21:51
Янукович стане Президентом і наведе порядок в державі.До речі, слухав його виступ в "Промені" і "прямий" ефір на Волинському ТБ, зробив висновок,що Федорович, володіє державною мовою краще як Тимошенко.Не "акає", не "цикає",правильно ставить наголос.Башкаленку-ГАНЬБА,ніхто лідеру після змістовного виступу не подякував,не вручив квіти. Вчити державну мову і матчастину потрібно обласному "лідірю"(башкалізм), а то кажуть вже другий конверт відкритий, залишився один...
Кіра Показати IP 11 Грудня 2009 11:12
Все пройшло дуже добре-прихильників В.Ф. на Волині має дійсно багато,дивлячись на намети перед кінотеатром, а вцілому -)))!-у нас же ринкова економіка!-хто за що і як і скільки платить-тей отримує-)За що регіони заплатили те й побачили,аналогічно і ми прості смертні,хто придбав квиток попав у кінотеатр...
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 14:01
Хай що він там робить, це лише зря викинуті гроші. Якщо люди підтримують когось з кандидатів, то їм вистачить і однієї палатки, а це гнилий піар.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus