USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Податківці конфіскували законспіровані солодощі

16 Грудня 2009 18:49
Співробітники волинської податкової міліції зупинили в селі Дерно Ківерцівського району мікроавтобус, завантажений кондитерськими виробами. З’ясувалося, що водій перевозив сумнівні солодощі із фіктивними супровідними документами.
 
За кермом мікроавтобусу сидів киянин. Він пред’явив міліціонерам видаткову накладну та 18 посвідчень про якість продукції. Оглянувши відсік мікроавтобуса, податківці знайшли 730 ящиків із солодощами 28 найменувань. Однак, перелік продукції у видатковій накладній не співпадав із наявним в автомобілі товаром.
Посвідчення якості теж виявилися без реквізитів, були видані на інші видаткові накладні різним фірмам.
«Фіктивна податкова накладна, як свідчить попередній досвід виявлення таких злочинів, вказує на можливу діяльність підпільного цеху із виробництва кондитерських виробів». – коментують податківці.
 
Киянин-перевізник не заперечував, що везе товар без ліцензій. Він не зареєстрований, як суб’єкт підприємницької діяльності. Наразі, солодкий товар вилучено. На порушника чекає суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Sanjak Показати IP 17 Грудня 2009 09:35
Новорічні солодощі податківцям під ялинку :)
Олександр Показати IP 17 Грудня 2009 11:10
Дійсно приходить в голову думка: в нашій країні той, хто вкрав мішок картоплі сидить в тюрмі, а той хто мільйони - народний депутат...
Таня Показати IP 18 Грудня 2009 19:13
А можливо це їхав С.Миколай, діткам подаруночки віз. Але не на тих попав. А взагалі правильно нема чого без документів на продукцію їздити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus