USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Податківці легалізували 10 найманців луцького лісопереробника

20 Квітня 2010 09:58
Управління оподаткування фізичних осіб ДПА у Волинській області інформує, що податківцями Волині постійно здійснюються рейдові перевірки робочих місць на предмет встановлення необлікованих працівників.

Днями податківці перевірили приватного підприємця – експортера лісосировини з Луцька. У ході перевірки з’ясувалося, що десять найманих ним працівників не мають жодних документів, що б підтверджувалися їх працевлаштування. Після розмови із податковими інспекторами підприємець уклав трудові договори з усіма виявленими «трудовими нелегалами».
«Випадки, коли в підприємця без належного оформлення трудових відносин працює один-два працівників – непоодинокі, - розповідає начальник управління оподаткування фізичних осіб ДПА в області Людмила Арендарчук. – Такі факти встановлюються під час перевірок постійно, але 10 «трудових нелегалів» у достатньо прибутковому бізнесу виявляються не щодня».
Начальник управління оподаткування фізичних осіб ДПА в області Людмила Арендарчук каже, що поряд із виведенням зарплати з «тіні» та збільшенням надходжень до бюджету, податківці, виявляючи нелегальних працівників, руйнують схеми ухилення від оподаткування. Саме через задіяння до господарської діяльності «трудових нелегалів» приватні підприємці – платники єдиного податку переслідують подвійну мету: приховують фактичну кількість найманих працівників, яких в одного підприємця не може бути більше десяти, і водночас занижують фактично отриманий дохід, який не повинен перевищувати 500 тисяч гривень, повідомили в управлінні оподаткування фізичних осіб ДПА у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 20 Квітня 2010 11:17
податкова надалі використовує совкові методи...пресування підприємців закінчиться скороченням працівників...податкова знову стріляє гарматою по горобцях,замість перевірки серйозних підприємств,бігає по перукарнях та базарах...податкову потрібно скоротити,тоді не будуть мати часу чиплятися до бабок на базарі..ГАНЬБА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus