USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Податківці накрили цех із виробництва «пальонки»

2 Березня 2010 09:38
Співробітники волинської податкової міліції зупинили діяльність підпільного цеху із виробництва фальсифікованої горілки.
Про це повідомили в УПМ ДПА в області.
У ході оперативно-розшукових заходів співробітники волинської податкової міліції встановили факт реалізації горілки-фальсифікату декільком громадянам в одному із спальних районів міста Луцька. Після експертної оцінки правоохоронці не мали сумніву стосовно того, що пропонована невибагливим споживачам спиртово-водна суміш – фальсифікат. Тому слідчий відділ податкової міліції порушив кримінальну справу за фактом реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв, які становлять загрозу життю та здоров’ю людей.
Відтак, за дозволом Луцького міськрайонного суду  днями провели обшук в помешканні громадянки, яка й торгувала  алкоголем сумнівної якості. У власній квартирі громадянка Б. спочатку виготовляла сурогатну горілку, а потім збувала фальсифіковані алкогольні напої. Їх невідповідність споживчим стандартам лучанку не турбувала.
Як виявили співробітники волинської податкової міліції під час обшуку, квартира малосімейного типу стала справжнім підпільним цехом.
З помешкання вилучили 110 літрів спирту, більше 200 пляшок фальсифікату, деякі з них були марковані фальшивими акцизними марками, три сотні корків, шланги, лійки, пристрій для закорковування. Все вказувало на організацію та постійну діяльність підпільного виробництва горілчаного фальсифікату.
Наразі співробітники податкової міліції проводять оперативно-розшукові заходи та слідчі дії, спрямовані на встановлення і документування осіб, причетних до постачання спирту та підроблених марок акцизного збору.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus