USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Податківці Волині перестаралися на 4,7 %

3 Листопада 2010 09:40
ДПА України у Волинській області виконала завдання з наповнення держбюджету в жовтні на 104,7%

До загального фонду Державного бюджету на Волині у жовтні зібрано 46,2 мільйонів гривень податків та зборів, або на 6,5 % більше, як у жовтні минулого року.

Таким чином, планові завдання зі збору податків виконано на 104,7 % - повідомили 3 листопада у відділі економічного аналізу ДПА у Волинській області.

«Нами була вибудувана системна робота з бізнесом та органами місцевого самоврядування. При правильному підході ми отримали позитивний результат», - прокоментував останні тенденції зі збору податків на Волині в інтерв’ю для програми «Волинь ділова» Волинського телебачення голова ДПА у Волинській області Микола Гринюк.
Перший великий позитив, за словами Миколи Гринюка, податківці зафіксували у вересні цього року, коли стовідсотково виконали планові завдання.
Щоб забезпечити системність і прогнозованість у сплаті податків на Волині податківці проаналізували економічні тенденції, вивчили зміни в структурі виробництва та прорахували усі наявні резерви. При цьому, як каже керівник волинських податківців, вирішували не стільки питання боротьби з «тінню», а насамперед зосередилися на проблемі добровільної легалізації доходів бізнесом.
«Я вдячний представникам волинського бізнесу, які порозумілися з податковою службою області, Ми неодноразово зустрічалися з керівниками бізнес - структур і роз’яснювали, де і в кого є проблеми щодо приховування реальних доходів та, відповідно, неповної сплати податків», зазначив Микола Гринюк.

Як свідчить аналітика, цього року суттєво збільшили сплату податків на Волині підприємства добувної, легкої, меблевої та целюлозно-паперової промисловості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 3 Листопада 2010 10:01
у країні спад економіки,а у податкової підйом... ДЕРЖАВНИЙ РЕКЕТ ЦВІТЕ І ПАХНЕ..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus