USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Податківця-хабарника засудили до 5 років тюрми

4 Березня 2010 10:30
Володимир-Волинський міський суд учора ухвалив вирок стосовно підозрюваного в отриманні хабара податківця з райцентру – він сидітиме п’ять років у тюрмі.
Згідно з вироком від 3 березня, начальника відділу Володимир-Волинської ОДПІ визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 368 КК України та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади строком на 2 роки.
Кримінальну справу відносно начальника відділу Володимир-Волинської ОДПІ за фактом одержання хабара була порушена прокуратурою 3 грудня 2009-го.
У лютому 2010 року Володимир-Волинською міжрайонною прокуратурою було завершено досудове слідство за даною кримінальною справою. Матеріали слідства направлено для розгляду в суд, - інформує відділ внутрішньої безпеки при ДПА у Волинській області.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 4 Березня 2010 11:06
Чиновник забыл таблицу деления. Будет урок остальным. Надо над каждым рабочим столом повесить лозунг: "Помни таблицу деления".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus