USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині судді дали 5 років, прокуратурі - мало

21 Серпня 2014 14:07
Вирок судді, який вимагав неправомірну вигоду за постанову неправосудного рішення, оскаржуватиме прокуратура Волинської області у зв’язку з невідповідністю призначеного покарання особі засудженого. Про це інформують у прес-службі установи.

Ковельський міськрайонний суд постановив вирок судді одного із міських судів Львівської області.

Нагадаємо, правоохоронці задокументували факти вимагання та одержання хабара суддею Червоноградського міського суду від чоловіка, щодо якого складались протоколи за вчинення адміністративного правопорушення. Взамін на мінімальне покарання суддя вимагав за свої "послуги" 1200 доларів США.

Нині, суд визнав винним суддю в одержанні неправомірної вигоди та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 5 років зі встановленням двохрічного випробувального терміну.

Також суддю позбавлено права займати посади, пов’язані з відправленням правосуддя, на строк 3 роки та позбавлено другого кваліфікаційного класу судді.

Прокуратура, у свою чергу, оскаржуватиме таке рішення суду у зв’язку з невідповідністю призначеного покарання особі засудженого та вимагатиме суворішого покарання для служителя Феміди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Аля Показати IP 21 Серпня 2014 15:03
Правильно думає прокуратура.ВзЯли щуку та вкинули в річку.Ото засудили.Сміх та й годі
алі Показати IP 21 Серпня 2014 15:04
кого з прокурорів засудили коли небудь ??????
Адвокат Показати IP 21 Серпня 2014 15:49
А за що їх судити, вони всі білі і пушисті, взяток не беруть, тільки на джипах по пів. мільйона їздять і будинки повибудовували. Це сама корумпована правоохоронна структура.От кого в першу чергу потрібно люструвати.Боротьбу з корупцією почати з них, бо корупція в їх рядах під прикриттям. А як вже якогось суддю чи держслужбовця підставлять на взятку, то вже таку драму в пресі розведуть, що аж нудно читати, бо знаємо, що то підстава.
лікар Показати IP 21 Серпня 2014 16:05
Цікаво, а коли будуть розбиратись так із суддями із Шацька.... Храновською і Жевнєровою, царицями місцевими.... всіх вже дістали..... із своєю подругою оксаною Моск...
босяк Показати IP 21 Серпня 2014 17:00
коли на волині розберуться з філюками івасютами та іншими у мантіях
Коля Показати IP 21 Серпня 2014 23:07
Кароч, пракурор добавить)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus