USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Податківця-хабарника засудили умовно і розжалували з майора

24 Березня 2010 16:49
Начальника відділення ВПМ Ковельської міської ДПІ засудили за отримання хабара на 5 років позбавлення волі умовно з забороною обіймати посади на державній службі, строком на 3 роки.
Під час брифінгу начальник відділу внутрішньої безпеки ДПА в області Олег Власюк розповів, що випадок із працівником податкової міліції трапився торік. Мовляв, інформацію про неправомірні дії працівники відділу внутрішньої безпеки отримали від громадян, які звернулися на телефон довіри. Вони розповіли, що працівник податкової міліції вимагає кошти за певні дії, що стосувалися податку із транспортних засобів, які наче б то ввозилися до України.
Податковий міліціонер навіть приїздив додому до скаржників і погрожував проблемами, які можуть з’явитися, якщо йому не заплатять. Він прохав 500 доларів США за свої послуги. Люди, які звернулися на телефон довіри зрозуміли, що в них немає таких коштів. І тому поскаржилися до відділу внутрішньої безпеки.
Працівники спецпідрозділу УСБУ у Волинській області та ВВБ при ДПА завдяки спеціальній техніці, яка передбачена закон в оперативно-слідчих діях, відслідковували переміщення цього податківця буквально до хвилини. Його затримали на «гарячому», коли гроші були йому вручені.
У підсумку, згідно з рішенням вироку Любомльського районного суду 22 березня 2010 року, податківця визнано винним. Проте його було звільнено від ув’язнення, якщо він протягом 3 років не вчинить нового злочину. Також його позбавлено спеціального звання – майор податкової міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus