USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Погода на вихідні: дощі чергуватимуться з сонцем

16 Квітня 2010 18:46
Наступними вихідними на більшості території Волині прогнозують переважно сонячну погоду, хоча в суботу можливі помірна хмарність і дощі.

За прогнозом Українського гідрометцентру, завтра у суботу, 17 квітня температура повітря утримуватиметься на позначці +10…+13 градусів. Упродовж дня можливі опади, дощитиме переважно в Луцьку та південних районах області.

У неділю, за передбаченням синоптиків, мусить випогодитися. Потеплішає –температура повітря підвищиться до +15…+17°С.

Якщо в суботу небо затягне хмарами, то в неділю варто очікувати сонячної погоди. День буде сприятливий для перших весняних пікніків і відпочинку на березі водойми.

Через хмарність уранці та надвечір суботи вологість повітря сягне 91-92 відсотків. Хоча в обідню пору буде доволі сухо – вологість у межах 60 відсотків. У неділю вологість утримається на попередній межі.

Упродовж вихідних дутиме переважно північний вітер зі швидкістю 3-5 метрів за секунду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus