USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Погода на вихідні: різке зниження температури до -14°С

11 Грудня 2009 17:12
У суботу та неділю на всій території Волині варто очікувати різкого похолодання. Падатиме сніг, а вночі можливий сильний вітер.
 
За прогнозом синоптиків Українського гідрометеоцентру, на вихідні на волинську землю прийде справжня зима. Із неба сипатиме сніг, подекуди він ітиме два дні.
 
В суботу стовпчик термометра закріпиться на позначці -4°С…- 7°С. У неділю в поліських районах області мороз може сягнути 14 градусів морозу. В обласному центрі, Ковелі та Нововолинську температура триматиметься на позначці 5 градусів нижче нуля.
 
Упродовж вихідних на всій території області буде сніжити за північного вітру, швидкістю якого не перевищить 4 метрів за секунду. Буде відчутна сирість у повітрі, вологість сягне 80 відсотків. Можливий туман біля водойм області. На автошляхах Волині очікують ожеледицю. Автоінспекція просить водіїв і пішоходів пильнуватися на дорогах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Заноза Показати IP 11 Грудня 2009 17:34
Нарешті прийде зима!!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus