USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Погода на завтра: хмарно – можливий дощ

14 Квітня 2010 18:32
У четвер, 15 квітня на всій території Волині синоптики передбачають хмарну, подекуди дощову погоду – з неба литимуть рясні опади під вечір і в ніч на п’ятницю.

За прогнозом Українського гідрометцентру, завтра температура повітря прогріється до +14…+16 градусів. Уранці дещо холодніше – стовпчик термометра розпочне сходження доверху із позначки +4 °С. Надвечір тепло розсіється і температура знизиться до 7-13 градусів тепла.

Упродовж четверга синоптики обіцяють хмарне небо. Має бути порівняно висока вологість – близько 54-67 відсотків.

15 квітня віятиме південний вітер зі швидкістю 5-7 метри за секунду. Хоча в південних районах на кордоні з Львівською областю можливий сильний вітер. Тому вже у ніч на п’ятницю вітер прижене на Волинь дощові хмари, які виллються на землю надвечір і вночі.

Поблизу водойм передбачають розсіяні тумани. Вони зникнуть опівдні, проте можуть з’явитися на смерканні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus