USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Погода на завтра: сонячно і тепло. Дощів не очікують

12 Квітня 2010 18:31
У вівторок, 13 квітня на всій території Волині синоптики передбачають погожу днину – буде сонячно і доволі тепло.

За прогнозом Українського гідрометцентру, завтра температура повітря прогріється до +11…+13 градусів. Уранці дещо холодніше – стовпчик термометра розпочне сходження доверху із позначки +6 °С. Надвечір тепло розсіється і температура знизиться до 7 градусів тепла.

Упродовж вівторка синоптики обіцяють сонячну суху погоду. Хмари з’являться хіба що в ніч на середу. Через тепло має бути низька вологість удень – близько 44 відсотків. Однак увечері вологість сягне 56-67 відсотків.

Завтра, 13 квітня буде майже безвітряно. Віятиме теплий південний вітерець зі швидкістю 2-3 метри за секунду. Хоча в північних районах Волині можливий сильний вітер, його швидкість подекуди сягатиме 16 метрів за секунду.

Поблизу водойм удосвіта можливий короткочасний туман. Тому на автошляхах поблизу річок та озер водіям потрібно пильнуватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus