USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Погода на завтра: справжня весна - сонячно і тепло

23 Березня 2010 18:30
У середу, 24 березня, на всій території Волині прогнозують теплу і сонячну погоду, подекуди віятиме прохолодний вітерець із ранковим туманом.
За передбаченням Українського гідрометцентру, наступної доби у Волинській області буде по-весняному тепло. Температура повітря в ніч із вівторка на середу сягне позначок +1…+6 °С. Вдень буде 7-11 градусів тепла. А в ніч на четвер стовпчик термометра підвищиться до +13 градусів.
Суттєво знизиться вологість повітря. Під весняним сонцем вона знизиться до 40-41 відсотка. Так само раптово знизиться атмосферний тиск, що благотворно вплине на здоров’я гіпертоніків.
Упродовж доби віятиме прохолодний північний вітер зі швидкістю 3-5 метрів за секунду. Можливий ранковий туман у заплавах річок,озер і ставків.
Через відлигу на автошляхах області можливі підтоплення. Особливо це стосується Камінь-Каширського району, де через ймовірну повінь обмежена швидкість руху для легкових авто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus