USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Полігон біля Володимира-Волинського повністю очистили від боєприпасів

25 Жовтня 2010 14:56
Працівники піротехнічної групи обласного управління МНС у складі 10 осіб 22 жовтня завершили роботи із суцільного очищення від боєприпасів території колишнього військового полігону поблизу міста Володимира-Волинського.
У результаті чотиримісячної операції піротехніки МНС перевірили 317 гектарів полігону, повідомили у центрі пропаганди ГУ МНС України у Волинській області.
На цій площі вони віднайшли 120 вибухонебезпечних предметів часів Великої Вітчизняної війни: 76 артснарядів різного калібру, понад 30 набоїв до стрілецької зброї, 6 гранат та мінометну міну.
Усі небезпечні предмети знешкоджені на спеціальному майданчику.
Відтепер землі колишнього полігону, що вже понад 20 років належать місцевій громаді, стали безпечними для господарського використання.
Проживання та харчування групи піротехніків забезпечували органи місцевого самоврядування, а пальне для піротехнічних автомобілів надійшло з МНС України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus