USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Поляк розбився об чергу до кордону.ФОТО

1 Грудня 2009 09:53
На міжнародній автотрасі «Київ-Ягодин» за кілька кілометрів від пункту митного пропуску з Польщею загинув польський водій. Інспектори ДАІ припускають, що той перевищив швидкість або заснув за кермом.

Трагедія трапилася учора на світанку, близько пів на шосту. 38-річний громадянин Польщі рухався в сторону держкордону на своїй іномарці «Опель Омега». Було темно і водій не помітив, що неподалік Ягодина вже шикується черга вантажівок. Імовірно, він не помітив у сутінках припаркованих на узбіччі машин. Відтак, на повній швидкості врізався у вантажівку «Рено Магнум» із причепом.

«Удар припав на причіп, був такої сили, що легковик ускочив під машину, зім’яло дах легковика. Водія дуже скалічило, бо іномарку розтрощило вщент», - коментує пригоду прес-служба обласного управління ДАІ.
 
Постраждалого поляка доправили до Любомльської районної лікарні. Проте медикам не вдалося врятувати травмованого іноземця.
 

 
Тієї ж доби, за даними автоінспекції, на дорогах області зареєстровано 427 порушень правил дорожнього руху. Затримано 9 нетверезих водіїв. Понад півсотні перевищили швидкість руху і стоврили аварійні ситуації. І, традиційно, більше десятка пішоходів укотре ризикували своїм і водійським життями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
seal Показати IP 1 Грудня 2009 20:39
Нехтування правилами дорожнього руху та неуважність на дорозі рано чи пізно до добра не доводять. Дорога такого не прощає і національності не вибирає.
Юка Показати IP 2 Грудня 2009 22:11
нічого собі ударчик! мабуть таки заснув за кермом і поплатився життям за необачність!
Таня Показати IP 3 Грудня 2009 20:46
Як то вже не побачив такої бандури? Хоча ніхто не застрахований, а людину шкода.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus