USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Президент нагородив орденом ківерцівського податківця

2 Липня 2010 12:45
Президент Віктор Янукович своїм указом від 30 червня нагородив орденом княгині Ольги ІІІ ступеня начальника Ківерцівської міжрайонної державної податкової інспекції Євдокію Гайворонську.

Про це повідомив офіційний сайт Президента України.

У президентському указі «Про відзначення державними нагородами України працівників податкової служби України» йдеться:

«Нагородити орденом княгині Ольги III ступеня

ГАЙВОРОНСЬКУ Євдокію Степанівну – начальника Ківерцівської міжрайонної державної податкової інспекції у Волинській області».

Волинянку відзначили високою нагородою «за вагомий особистий внесок у розвиток податкової служби України, забезпечення виконання завдань щодо мобілізації коштів до бюджетів усіх рівнів, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника державної податкової служби України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
за кавою Показати IP 2 Липня 2010 12:57
"..за мобілізацію коштів підприємців усіма можливими засобами, успішне втілення "азаровщини" у районі" треба було дописати. Хоче людина, можливо справді заслуговує відзнаки.
Пі Показати IP 3 Липня 2010 08:03
После смены власти податковцы много предпринимателей натягивают, так как воровать с бюджета уже нечего. А эта бабёнка хочет на пенсию пойти с харошей цифрой вот и штрафует людей. Азарову и Тигипку пускай даст ордена за проэкт налогового кодекса.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus