USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Президент нагородив восьмирічну волинянку медаллю. Фото

2 Червня 2010 10:06
Президент України Віктор Янукович із нагоди міжнародного Дня захисту дітей нагородив восьмирічну Анну Войціховську із селища Голоби медаллю «За врятоване життя».

Про це інформує офіційний сайт Президента.

Згідно з президентським указом від 31 травня, глава держави постановив «за мужність і самовіддані дії, виявлені у врятуванні життя людей, нагородити медаллю «За врятоване життя»

- ВОЙЦІХОВСЬКУ Анну Петрівну – ученицю Голобської загальноосвітньої школи І-ІII ступенів Ковельського району Волинської області.

Дівчинку відзначили високою державною нагородою за героїчний порятунок із води своєї однокласниці. Тогочасна першокласниця Аня Войціховська 5 січня 2009 року витягла з ополонки свою однолітку Ірину Коренгу.

Це вже друга нагорода маленької героїні. У квітні 2010-го волинянка стала наймолодший лауреатом премії «Гордість країни» у номінації «Сусід року».

1 червня, вітаючи нагороджених дітей зі святом, Віктор Янукович побажав героям: «Щоб ви були щасливими, багато чого буде залежати від вас самих. Але дуже важливо – і я до вас звертаюся вже як до людей, які зробили дорослі кроки у своєму житті – аби державна політика сприяла отриманню вами можливостей йти тим шляхом, про який ви мрієте».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вася Показати IP 2 Червня 2010 16:12
Молодец такие дети ето будущее нашей нации

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus