USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Прошковський обіцяє, що у нього «варягів не буде»

18 Квітня 2010 11:52

Начальник Управління МВС України у Волинській області Іван Прошковський стверджує, що усі кадрові зміни робитиме «за згодою працівників та вимогами служби».
Про це він заявив в інтерв’ю «Волинській правді» .
«До мого приходу вже пішло троє працівників: Микола Шкуропат – заступник начальника з питань громадської безпеки, начальник з карного розшуку, за станом здоров’я звільнився начальник по боротьбі з організованою злочинністю. Всі рапорти були написані ще до мого приходу, за винятком начальника УБОЗ» - розповів Прошковський.
У відповідь на питання «що нового чи старого нового він побачив в управлінні, де вже працював», Прошковський відповів, що «Робота продовжувалася в окремих напрямках, і мені це приємно... В основному люди на своїх місцях. Не було кадрового розгрому якогось».
«Кадровий розгром – це коли викинути людину, незважаючи на те працювала вона чи ні. Переміщення будуть, але все відбуватиметься за згодою працівників та вимогами служби», - сказав головний міліціонер Волині
Щодо заповнення вакантних посад в управлінні, то Іван Прошковський розповів, що на посаду начальника з карного розшуку запросили людину, яка служила на цій посаді, коли він працював у Луцьку. «Він зараз на пенсії, але ми його запросили. Він знає людей і користується повагою. Якщо погодиться повернутися – буду радий» - сказав Прошковський.
«На заступника з питань громадської безпеки також маємо кандидатуру та узгоджуємо зараз з Міністерством. Є питання щодо начальника УБОЗ. Поки прізвищ не називатиму» -сказав Прошковський і додав, що хотів би аби новими праівниками були «люди з Волині».
Окрім того, Прошковський зізнався, що не має жодних претензій до начальника волинської ДАІ Валерія Драко. «Я сказав начальнику Департаменту ДАІ, що я працював з цією людиною дуже давно, в тому числі в Закарпатті... Людина – професіонал. Нехай працює» - сказав Іван Прошковський.
Щодо кадрових змін начальників міських та районних відділів, то, як повідомив начальник УМВС, «три начальники відділів подали рапорти на звільнення і йдуть на пенсію. Вже готові накази по двох. Йдеться про Іваничівський райвідділ»
«Підберемо на вакантні посади місцевих компетентних людей. Варягів, повірте, не буде. Я й у 2007 році нікого за собою не приводив, за винятком начальника УБОЗ. В міліції мають працювати місцеві» - запевнив Іван Прошковський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus