USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Проти «Волиньбаскета» зіграє досвідчений форвард. Календар І-ого кола

8 Жовтня 2015 09:01
Новий сезон у Суперлізі України стартує вже цієї суботи, 10 жовтня. БК «Волиньбаскет-WOG» дебютує в найсильнішому дивізіоні 17 жовтня. Про це інформує ВолиньSport.

У перший ігровий день зустрінуться «Миколаїв» - БІПА (Одеса), «Запоріжжя» - «Хімік» (Южний) та «Черкаські мавпи» - «Кривабас» (Кривий Ріг).

А вже 17 жовтня у Києві відбудеться стартове випробування підопічних Дмитра Чайковського. Суперником буде «Динамо». На перший погляд столичний колектив є таким же дебютантом, як і «Волиньбаскет», однак, є одне але... а саме – Артур Дроздов!

Як стало відомо нещодавно, БК "Динамо" (Київ) запросив до своїх лав досвідченого форварда Артура Дроздова, - передає УНН з посиланням на прес-службу Федерації баскетболу України.

Останні півроку 34-річний баскетболіст залишався без клубу після розірвання контракту з французьким «По-Ортез». Раніше в Україні форвард виступав у складі баскетбольних клубів «Київ», «Донецьк», «Азовмаш» та «Будівельник» , а за кордоном захищав кольори російського «Автодору», французького «По-Ортеза» та італійської «Кремони».

Дроздов є чемпіоном в складі «Будівельника» і дворазовим володарем Кубка України, триразовим володарем срібних медалей чемпіонату України, а також триразовим чемпіоном і дворазовим володарем Кубка Франції. Також він провів більше 30 матчів за збірну України.

Що ж, ти цікавішим буде матч.

Варто сказати, що перше коло для лучан стане воістину виїзним, адже з восьми протистоянь тільки два рази БК «Волиньбаскет-WOG» зіграє у рідних пенатах.

Запланований розклад ігор волинян виглядає так:

17 жовтня – «Динамо» - «Волиньбаскет»

30 жовтня – «ІНФІЗ-Баскет» - «Волиньбаскет»

5 листопада – БІПА – «Волиньбаскет»

7 листопада – «Хімік» - «Волиньбаскет»

12 листопада – «Волиньбаскет» - «Миколаїв»

20 листопада – «Запоріжжя» - «Волиньбаскет»

22 листопада – «Кривбас» - «Волиньбаскет»

Невизначена дата – «Волиньбаскет» - «Черкаські мавпи»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus