USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волиньбаскет» переміг киян завдяки першій і останній чвертям

10 Грудня 2015 12:44
У Луцьку матчем «Волиньбаскет» – «ІнФіз» стартував місяць домашніх матчів у Суперлізі. У дуже нерівній грі лучани перемогли киян, здобувши другу перемогу поспіль у Суперлізі.

«Волиньбаскет-WOG» – ІнФіз» – 76:72 (20:14; 12:21; 17:22; 27:15)

У першому колі лучани програли 74:90, та з таким розгромним рахунком ніхто не був згідний. Головний тренер лучан Дмитро Чайковський не раз зазначав, що таким підбором гравців, як є в Луцьку, потрібно старатися перемагати чи не у кожному матчі.

Якраз величезним бажанням перемогти розпочали лучани другу зустріч з київським «ІнФізом». Стартова 10-хвилинка підтвердила ці сподівання. Лучани виграли її з перевагою в шість очок – 20:14.

Гості в другій чверті перехопили ініціативу і до останнього відрізку гри були попереду. На старті четвертої 10-хвилинки Ігор Добріков закинув три очковий, організувавши «фізкультурникам» максимальний відрив у матчі – 49:60. Лише після цього лучани прокинулись. Кошик суперника по черзі штурмували Віктор Герасимчук, Микола Полюляк, Олег Рудаков, Євген Коровяков, Дмитро Швагринський. Таким чином «лицарі» за п’ять хвилин до перерви вже самі мали 10-очкову перевагу – 72:62. Цього виявилося достатньо, щоб завершити гру з позитивним результатом – 76:72.

Найбільше очок у грі набрав Павло Лебединцев – 21. У лучан традиційно першим снайпером гри став Микола Полюляк – 16 очок. Дмитро Швагринський набрав 13 очок і зробив 9 підбирань.

«В перерві після третьої чверті я сказав хлопцям, що потрібно вигравати. Ми молода, амбіційна команда і з таким складом мусимо перемагати. Звісно, нам бракує трошки зіграності, тим більше, що з’явилось два нових гравці. Олег Рудаков трішки знайомий з нашою грою, тому йому легше влитись в колектив. А Хакім Джексон тільки вивчає нашу гру, та в майбутньому, я вірю, що він суттєво посилить гру нашої команди», – сказав Дмитро Чайковський.



Фото вище - Микола МАРТИНЮК





Наступну гру лучани зіграють вдома з київським «Динамо» у неділю, 13 грудня. Матч розпочнеться о 19:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Баскетболіст Показати IP 10 Грудня 2015 17:50
У баскетболі намає партій
Вболівальник Показати IP 10 Грудня 2015 23:03
Був на грі. Дуже сиро в захисті, але куражно в нападі. Джексон поки, що не тягне - акліматизується повинен допомагати. Головне здобули перемогу. Чекаю продовження в неділю з Динамо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus