USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волиньбаскет» зазнав чергового розгрому в Суперлізі

5 Грудня 2015 18:22
У сьомому турі баскетбольної Суперліги луцький «Волиньбаскет» поступився на виїзді БК «Черкаські мавпи». Таким чином лучани зіграли з усіма учасниками цьогорічного розіграшу Суперліги і без жодної перемоги підійшли до другого кола чемпіонату.

«Черкаські Мавпи» - «Волиньбаскет-WOG» - 100:71 (30:18, 22:14, 26:18, 22:21)

Вже з перших хвилин господарі заволоділи відчутною перевагою, яку протягом всього матчу невтомно нарощували. Черкащани відносно довго підбирали ключі до захисту лучан, однак коли у середині періоду це вдалося зробити, різниця у рахунку стрімко почала збільшуватися. За три хвилини до кінця чверті перевага господарів стала двозначною (22:11). До кінця чверті господарі закинули ще 8 очок, тоді як гості на одне менше.

До великої перерви перевага господарів сягнула 20 пунктів. Після перерви черкасщани не збавили обертів. Господарі почали грати відкритіше, розважаючи власну публіку. За такого зручного рахунку тренер «мавп» міг дозволити випускати і молодь на паркет.

Найбільше для командної перемоги з розгромним підсумком постарався Олександр Кобець, який, при майже бездоганній реалізації, здобув 24 очки та віддав 5 передач. У складі лучан 18 очок набрав Євген Коровяков.

«Ми трошки перегоріли, тим більше додалися два нових гравці. Можливо це якось вплинуло. Не влучили свої кидки, були безглузді непотрібні втрати. В Черкасах хороша збалансована команда. Ми ще недопрацювали десь. Потрібно працювати над помилками. З кожною грою ми мусимо додавати в якості», – зауважив Коровяков.

«Можливо, не спрацювала стартова установка на гру. По ходу зістрічі ми хотіли її змінювати, але тяжко було вносити корективи. І основне: відсоток кидків просто катастрофічний. Лідери не забивали свої м’ячі, програли підбирання», – розповів після гри головний тренер лучан Дмитро Чайковський.



Наступний матч волияни зіграють в гостях у МБК «Миколаїв». Матч розпочнеться у неділю, 6 грудня, о 16:00. Пряму трансляцію можна переглянути на офіційному каналі ФБУ в YouTube та на телеканалі «Спорт-1».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пастор УПЦ Показати IP 6 Грудня 2015 12:11
Черкаси допускають свою молодь до основи, а чому наших не підпускають тих самих:Бедлінського, Коцька,Дейну,Шкондю,Кісільчука, я думаю вони теж програють , але це буде не так стидно....тренерів не розумію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus