USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проти копачів піску порушили кримінал

10 Серпня 2010 09:51
У липні проведено 12 перевірок щодо видобування твердих корисних копалини – перевірено розробку чотирьох родовищ надрокористувачами.

Про це 10 серпня інформує прес-служба обласного управління державної екоінспекції.

Виявлено і припинено 10 випадків несанкціонованої розробки на території Ковельського (Люблинецька сільська рада), Турійського (Ружинська сільська рада) та Старовижівського (Сереховичівська сільська рада) районів.

За порушення вимог природоохоронного законодавства інспектори оштрафували 10 громадян і посадових осіб на близько 2,856 тисячі гривень.

За порушення проектних рішень із рекультивації земель, які призвели до несанкціонованої розробки піску в урочищі «Глинище», рішенням головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища тимчасово призупинено роботи із рекультивації раніше порушених земель на території Сереховичівської сільської ради Старовижівського району.

Матеріали перевірок щодо невиконання рішення головного державного інспектора про призупинку розробки КП «Будматеріали-99» (ПП «Люблинецьбуд») піщаних грунтів на території Зеленської сільської ради Ковельського району та про призупинку розробки Сокільського родовища піску (Західна ділянка) ЗАТ «Галант» на території Сокілської сільської ради Рожищенського району передані відповідно у Ковельську міжрайонну прокуратуру, прокуратуру Рожищенського району та у Волинську природоохоронну міжрайонну прокуратуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus