USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Проти адвоката та його клієнта порушили кримінальну справу

26 Липня 2012 10:19
Адвокат та його клієнт відповідатимуть за земельні оборудки. Проти зловмисників одночасно порушили дві кримінальні справи

Про це повідомили у прес-службі прокуратури в області.

Так, виконуючий обов’язки прокурора області Володимир Троц порушив кримінальну справу щодо адвоката. Тому інкримінують заволодіння чужим майном шляхом обману, вчинене за попередньою змовою групою осіб, підроблення документів та використання завідомо неправдивих документів. Злочини передбачені частиною 2 статті 27, частиною 2 статті 190, частинами 1,3 статті 358 Кримінального кодексу України.

Одночасно, прокуратура Луцька порушила кримінальну справу щодо його клієнта. Тому, своєю чергою, закидають заволодіння чужим майном шляхом обману, вчиненого за попередньою змовою групою осіб – частина 5 статті 27, частина 2 статті 190 КК України.

Під час досудового слідства встановили, що цей громадянин домовився з адвокатом про вирішення питання щодо оформлення права власності на земельну ділянку в Луцьку на себе і передав йому копії документів, а також чималі кошти в іноземній валюті.

Оформляючи право власності на клієнта, адвокат склав завідомо неправдивий договір куплі-продажу, а також доручення від імені дійсного власника земельної ділянки на представництво його інтересів в суді.

Продовжуючи свої злочинні дії, адвокат за допомогою підроблених документів подав до Луцького міськрайонного суду позовну заяву в інтересах цього громадянина. Судовий орган визнав дійсним договір куплі-продажу земельної ділянки, а також - його право власності на земельну ділянку. Він навіть отримав державний акт і став власником 0,0520 гектара землі в Луцьку.

Ці кримінальні справи об’єднано в одне провадження. Досудове слідство за ними проводить прокуратура міста.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Нічогодивного Показати IP 26 Липня 2012 10:54
Ф.І.О. в студію!!! Батьківщина повинна знати своїх героїв.
SET Показати IP 27 Липня 2012 08:07
Клоуни з прокуратури досі не знають і не вчать законів. Понабирали синків в яких папіки "рішають вопроси", а людей які дійсно знають свою справу там немає...
revisor Показати IP 27 Липня 2012 15:31
кому папіки кому тесть)))
Репліка Показати IP 27 Липня 2012 19:29
До Сета: до чого Ваш коментар?? Можливо Ви краще знаєте той закон? Так йдіть в жержавні органи та докажіть Вашу здатність. Щодо самої публікації, то дійсно, дайте імена героїв. Хотілись би знати, хто ж цей адвокат.
SET Показати IP 20 Вересня 2012 08:12
До Репліка. А ось і прокурорьскі працівники підтягуються))) Так, я більше ніж впевний, що не тільки я, але і старанний студент 3-курсник ВНУ знає набагато більше тих "трудяг" в прокуратурі, мілції і їм же подібним. Казати що там працюють прохвесіонали своїє справи може тільки людина яка ніразу з ними не стикалася або ж людина яка там працює. Як в прислів"ї - кожна жаба ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus