USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Проти санаторію «Пролісок» припинені всі судові процеси. ФОТО

30 Грудня 2009 12:12

Згідно трьохсторонньої Угоди, підписаної вчора, обласні рада та адміністрація  зобов\'\'\'\'язуються передбачити в обласному бюджеті на 2010-11 роки 3 мільйона гривень для здійснення статутної діяльності Федерації профспілок Волинської області. Федерація, в  свою чергу, не матиме жодних претензій щодо майна санаторно-оздоровчого закладу.

Домовленість досягли на вчорашньому засіданні ради Федерації профспілок області за участю її голови Івана Карпомиза, голів облдержадміністрації Миколи Романюка та обласної ради Анатолія Грицюка. На ньому розглядалося питання подальшого функціонування санаторію матері і дитини «Пролісок» у селі Грем’яче Ківерцівського району.  
 
З метою поліпшення роботи та вирішення неврегульованих питань цього закладу, сторони погодилися припинити всі судові процеси щодо санаторію, - повідомляє прес-служба голови облдержадміністрації.
 
За умови виконання угоди, санаторій матері й дитини «Пролісок» залишиться в обласній комунальній власності.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 30 Грудня 2009 12:19
Ще пару років і здадуть в оренду- бєзвозмєздно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus