USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Проти волинських митників прокуратура порушила чотири кримінальні справи

19 Січня 2011 18:12
Проти працівників Ягодинської митниці упродовж 2010 року прокуратура порушила чотири кримінальні справи.
Про це йшлося під час підсумкової наради в Ковелі, пише ВІП.
2010 року було проведено 32 контрольних заходи та 132 профілактичних заходи щодо дотримання посадовими особами митниці виконавської дисципліни, розповіла начальник відділу кадрового забезпечення Ягодинської митниці Наталія Мостова.
За її словами, аналіз проведених на Ягодинській митниці 31 службового розслідування та 66 перевірок свідчать про недостатній рівень організації митного контролю.
«Протягом 2010 року вживалися заходи по зміцненню дисципліни та дотриманню правопорядку. Але, на жаль, ці заходи не повною мірою забезпечили позитивний результат, – каже Мостова. – Мали місце численні факти порушення службової дисципліни, у зв’язку з чим доводилося вживати заходи дисциплінарного впливу. Так, до дисциплінарної відповідальності у 2010 році було притягнуто 200 посадових осіб Ягодинської митниці».
З них було звільнено 32, попереджено про неповну службову відповідність – п’ятьох, понижено у спеціальному званні – 14, оголошено догану – 63, оголошено зауваження – ще 86 посадовим особам митниці.
Мостова розповіла, що «підставою для проведення значної кількості службових розслідувань та перевірок стало порушення митного законодавства, яке відбувалося із порушенням кримінального антикорупційного законодавства».
За її словами, протягом 2010 року правоохоронні органи області щодо посадових осіб Ягодинської митниці склали та направили до суду два протоколи про адміністративні корупційні правопорушення. «Органи прокуратури області порушили чотири кримінальні справи, але ці кримінальні справи на цей час закриті», – сказала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 19 Січня 2011 18:42
"але ці кримінальні справи на цей час закриті», – сказала вона." - про что и писалось в комментариях к предыдущей заметке на эту же тему. Взяли ребята на карман, опустошили загашники таможенников и благополучно закрыли дела.
нік Показати IP 19 Січня 2011 20:32
А коли будуть справи по прокуратурах, де береть більше за всіх, особливо у луцьку.
Man Показати IP 19 Січня 2011 22:41
Та там проти всіх треба порушувати кримінальні справи.Всі хабарники.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus