USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд задовільнив 14 клопотань ДБР про виїмку документів у кримінальних справах проти Порошенка

19 Червня 2019 19:43
Печерський районний суд міста Києва задовольнив всі 14 клопотань Державного бюро розслідувань щодо виїмки документів в зв’язку з кримінальними справами, які розслідуються щодо продажу заводу «Кузня на Рибальському» Петром Порошенко Сергію Тігіпку, а також угоди про покупку телеканалу «Прямий» (який також пов’язують з Петром Порошенко).

Про це виданню «Страна» повідомило джерело в ДБР.

«Тепер слідчі отримають повний доступ до документації обох підприємств в рамках розслідування кримінальних справ про можливі злочинт, пов’язані з придбанням телеканалу «Прямий» щодо легалізації доходів, отриманих корупційним шляхом.

А також розслідування кримінальної справи щодо відмивання коштів і несплаті податків в ході операції з купівлі-продажу «Кузні на Рибальському». Підприємство було продано в 2018 році Петром Порошенком. Покупцем став Сергій Тігіпко», – говорить джерело в ДБР.

Нагадаємо, що обидва кримінальні провадження були відкриті за заявою юриста Андрія Портнова. Як повідомлялося раніше, юриста Андрія Портнова, який нещодавно повернувся в Україну, поновили на посаді професора кафедри конституційного права юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Також сьогодні стало відомо про відкриття ДБР п'ятого кримінального провадження проти колишнього президента України. Справа стосується формування парламентської коаліції у 2016-му році і призначення Кабінету міністрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
шолом Показати IP 19 Червня 2019 22:18
В свій не дуже віддалений час С Тігіпко не сплатив ніяких податків ні за що хоч це не завадило йому створити *ТАСкомерцбанк* та мережу аптек *ТАС* і не тільки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus