USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Прус вийшов з «Батьківщини»

23 Лютого 2011 16:17
Депутат Луцької районної ради, голова ради попереднього скликання Богдан Прус 23 лютого написав заяву про вихід із ВО «Батьківщина».
Про це повідомив ЗІК.
Сам Прус підтвердив інформацію, що вийшов із ВО «Батьківщина».
«Тут відчуття, скажімо, двоякі. Дивлячись на таку політику організації, я вважаю, вона на Волині в нас трохи незрозуміла, – пояснив депутат. – Ніякої немає такої послідовної роботи щодо об’єднання партії, дійсно створення гарної опозиційної сили, яка б конкретно пропонувала дії, ті чи інші напрямки роботи. За півроку ми нічого не почули конкретного, що пропонує в області «Батьківщина» у сфері економіки, пенсійної реформи, податковому полю – цього немає. Тож я не бачу такої роботи і цим вмотивоване моє рішення».
Водночас Прус каже, що не має наміру долучатися до іншої партії.
«У нас немає дійсно такої політичної сили європейського погляду, європейського рівня. Тобто я не думаю зараз вступати до якоїсь політичної сили», – зазначив Богдан Прус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
дідо Показати IP 23 Лютого 2011 16:30
від варовки та брехухи Тимошенко всі побігли.
:)))) Показати IP 23 Лютого 2011 17:00
Звісно, н...в землі, а тепер нащо йому Батьківщина.
вЛАД Показати IP 23 Лютого 2011 18:03
Конечно, припугнули, або пообіцяли якесь теплн місце біля корита в майбутньому, от він і втік. ТРУС - так правильніше.
правдоруб Показати IP 23 Лютого 2011 18:22
ЩЩО Прус дав партії і народу: два завода, демократичний устрій районної, зробив собі угідних головами сільских рад,відбудував після пожежі райадмін.,що зробила партія? партія НЕ видвинула його на голову райради!!!!!!! Панове ПРУС і так довго не виходив з БЬЮТУ!!!!!!!
1 Показати IP 23 Лютого 2011 18:23
А він ще не сидить ?
Прапорщик Показати IP 23 Лютого 2011 18:31
А навіщо йому зараз "Батьківщина"? Прус - колгоспник по переконаннях і білосніжна сорочка з золотими запонками, доповнені краваткою за 100 доларів, не міняють його суті. Районного "прапорщика" по переконаннях видно за кілька кілометрів. Може, нарешті, прокуратура покаже справжній акт по продажу військових містечок і "господарської діяльності" Пруса в районі за роки його минулої каденції. Справжній - він є в КРУ. А в Пруса підшитий акт, переписаний під його диктовку. Хай побачать люди, що пруси (прусаки, таргани) ще не зовсім зникли з нашого життя.
Боєць Показати IP 23 Лютого 2011 19:35
Правильне рішення, ще побачимо, хто від цього більше втратить. І не потрібна йому ніяка партія, щоб працювати.
Читач Волинських новин Показати IP 23 Лютого 2011 20:30
Прус - особистість непересічна! Про нього ми, читачі, почули ще за часів Кучми, коли він проводив акції проти тогочасної кучмівської політики щодо фермерського руху.Це у той час, коли багато хто ще розповідав політичні анекдоти по кухнях. Сьогодні легко його критикувати, і робить це ледве чи не кожний, але який не спроможний у цьому житті зробити щось не лише для себе, але і для громади. Мабуть мало у нашому краї знайдеться людей про яких було стільки публікацій щодо його діяльності. Якби він нічого не зробив - не було б навколо його особистості стільки дискусій. Сьогодні доведіть: у чому він був не правий у своїй діяльності на посаді голови Луцької райради? Наведіть факти. Так, він особистість неординарна, з власним баченням сьогодення і вирішенням поточних проблем, людина, можливо не для всіх комфортна,"не угодна", але вболіваюча за справи громади, не зважаючи на регалії опонентів. Економіст за освітою, але економіст з сучасним,інноваційним тактичним і стратегічним мисленням. Чи хтось рахував, скільки інвестицій було залучено в економіку області, Луцького району завдяки Прусу. Може більше нього зробили Демчук, теперішній Волошенюк..? Чомусь у нас звикли до людей, які відрізняються від інших своєю неординарністю, ініціативністю, безкорисливістю ставитися з підозрою. Якби таких людей в суспільстві було по-більше - можливо і життя наше було б краще. Він ніколи не "заглядав у рот" начальству, не годив їм. Він завжди мав власну думку, свої шляхи виріщення проблем, не створюючи їх. Але не для всіх, для "сірості", це було прийнятно. Його вихід з "кишенькової" районної парторганізації ВО "Батьківщина" - велика втрата. Зважаючи на останні голосування її членів на засіданнях сесій районної ради - по виборах голови, по питанню С.Бандери та інших, вихід з лав цієї організації - правильний крок. І коли ж нарешті у нашій Вкраїні настануть часи, коли "ніхто" перестане обливати брудом того хто досяг чогось у цьому житті особисто для себе, для своєї сім'ї, для громади. А вдячних людей, і сьогодні, знайдеться чимало. Більше ніж "Ніхто"!
Юрко до Читач Волинських новин Показати IP 24 Лютого 2011 09:31
Ви впевнені, що це все сказано про Пруса? Прямо напів-бог якийсь...
Скріпка Показати IP 23 Лютого 2011 20:50
Цікаво буде подивитися, що тепер Батьківщина зробить в районі. А Богдана Пруса ми підтримаємо в партії він чи ні.
Всезнайко Показати IP 23 Лютого 2011 21:29
І Прус вважає, що вихід з партії допоможе закрити кримінальну справу, яка порушена в минулу п"ятницю???
ter Показати IP 23 Лютого 2011 22:17
пішов, щоби не "пачкати" добру славу БЮТ.
Проктолог Показати IP 23 Лютого 2011 22:49
Ще одна тушка.
? Показати IP 24 Лютого 2011 07:58
Читачу волинських новин тобто прусу. Назви конкретно, що зробив в ЛУЦЬКОМУ РАЙОНІ ЗА 6 РОКІВ В ГАЛУЗІ ОСВІТИ,КУЛЬТУРИ,МЕДИЦИНИ,СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА І Т.Д.
С. Промінь Показати IP 24 Лютого 2011 08:27
Читачу Волинський новин. Не треба злодіїв підносити до небес. Чи адвокатом найнявся? Проти Кучми боролись всі, а хулі толку?
Марта Показати IP 24 Лютого 2011 10:07
Шановні, Волошенюк не так давно прийшов до влади. Але має ділову хватку - це факт. І тому робить конкретні справи, не шкодує грошей на бібліотеки, школи, всілякі допомоги. Так, він не оратор, може загнути круте слівце... Однак він - людина слова, хто б що не казав.
выдповыдь Показати IP 24 Лютого 2011 11:58
прапорщик Волошенюк,а Прус економыст, хто працював в полы а хтось брав взятки в Любомльському МРЕО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus