USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прикордонника-вбивцю судитимуть у Рівному

8 Квітня 2010 11:34
Майора прикордонної служби Віталія Лисюка, який увечері 7 лютого убив мешканця Любешова Петра Матюка, найімовірніше судитимуть у Військовому суді Рівненського гарнізону.

Про це "Сім`ї і дому" повідомив помічник військового прокурора Луцького гарнізону капітан юстиції Олег Балакунець.

"Саме цей суд зазвичай займається справами, по яких проходять військові із гарнізонів Волині та Рівненщини", - сказав Балакунець. Водночас він додав, що справою займається Військова прокуратура Західного регіону, а волинські слідчі є членами слідчої групи.

Стосовно терміну закінчення слідства Балакунець каже, що за воно мало б тривати 2 місяці, однак цей термін можуть продовжити ще на місяць.

Нагадаємо що 7 лютого керівник прикордонної застави Дольськ майор Лисюк вистрілив із службового АК у двох працівників АЗС WOG в Любешові. Один з них загинув , іншому поталанило вижити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
mrtip58 Показати IP 10 Квітня 2010 16:22
...Odin zaginuv,inshomu ,,potalanilo" vizhiti.V danomu vipadku,- ,,potalanilo"(???),tse na zrazok,-vdalosya,chi Bog pomiluvav ?!?! Chi tse zhurnalistu zdaet'sy,scho yomu,(yolopu !!!),potalanilo pisyati dlya Volyn News(?!?!).Vibachauys',pishu z USA,ne mauy Ukr.shriftu.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus