USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Романюк годину почувався Президентом. Нагороджував від його імені. ФОТО

10 Лютого 2010 15:38
Голова облдержадміністрації Микола Романюк сьогодні виконав почесну місію – від імені Президента Віктора Ющенка вручив низку державних нагород кращим спеціалістам галузей господарства краю, а також почесні відзнаки «Мати-героїня».
«Ви своєю багаторічною плідною працею заслужили шану й визнання своїх колективів, області, держави», - підкреслив губернатор.

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток області, досягнуті успіхи у праці, професіоналізм Указом Президента України нагороджено:
- орденом «За заслуги» II ступеня художнього керівника заслуженого народного ансамблю пісні і танцю України «Колос» Олександра Огородніка; - орденом  «За заслуги» ІІІ ступеня письменника Василя Слапчука та директора Волинської дирекції  Українського державного підприємства  поштового зв\'язку «Укрпошта» Ярослава Кравчука.
Присвоєно почесні звання «Мати-героїня»:
- матері шести дітей Ганні Деменік (с. Переспа, Рожищенського  району); - матері п\'\'яти дітей Людмилі Новодольській (с. Озютичі, Локачинськогорайону); 

Звання «Заслужений юрист України»:
- голові Камінь-Каширського районного суду Віктору Гордійчуку; - заступнику голови господарського  суду області Валентині Пахолок; - голові апеляційного суду області Петру Філюку;

Звання «Заслужений енергетик України»:
- директору  закритого акціонерного товариства «Енерго» Сергію Ващуку (смт Маневичі).
Звання «Заслужений діяч науки і техніки України»: 
- професору Волинського національного  університету імені Лесі Українки Анатолію Свідзинському;
Звання «Заслужений журналіст України»:
- заступнику директора - головному редактору товариства з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Віче-інформ» Ігорю Чубу, - інформує прес-служба голови Волинської облдержадміністрації.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вікінг Показати IP 10 Лютого 2010 18:42
Треба встигнути роздати те, чого не встиг роздати поки був привладі - це про Ющенка. Може, так і треба? Не буду суддею. А от Романюку, все ж доведеться готуватися до нової посади. Хоча нічого поганого про нього не скажу. Із негативів про нього тільки чутки чув.
faBULA Показати IP 10 Лютого 2010 20:20
До якої це нової посади Романюку готуватися прийдеться? От якби Юлька перемогла - от тоді да. А так... Романюк тільки з БЮТом і не домовися - надто вже ті тимошенківці всім поперек горла. А з усіма іншими Микола Ярославивич в ладах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus