USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рожищенські діти співали та танцювали задля допомоги воїнам АТО

19 Листопада 2014 09:14
Понад 5 тисяч гривень зібрали гуртківці Будинку дитячої творчості у Рожищі. Кошти будуть скеровані на допомогу українським солдатам, які знаходяться в зоні АТО.

Українські діти не хочуть війни, бо дитинство має бути щасливим і мирним – такий лейтмотив нещодавнього благодійного концерту «Молюся за тебе, Україно!», презентованого Рожищенським районним будинком дитячої творчості.

Перемога над російським агресором на Сході залежить сьогодні від кожного з нас. Це добре розуміють не тільки дорослі, а й діти. Тому й вирішили, продемонструвавши власні таланти, зібрати певні кошти для допомоги воїнам АТО.

Зал районного Дому «Просвіта» був повен глядачів, котрі не тільки щедро аплодували юним талантам за їх виступи, а й поповнювали скриньку благодійними внесками.

Окрім мистецьких номерів, гуртківці Будинку дитячої творчості також організували невеликий ярмарок власних виробів декоративно-прикладного мистецтва, кошти від реалізації яких теж поповнили скриньку благодійних внесків.

Загалом вдалося зібрати понад п’ять тисяч гривень, які будуть скеровані на потреби воїнів АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus