USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рятувальники просять луцьких комунальників не пускати у підвали бомжів. ФОТО

22 Жовтня 2010 10:18
Інспектори державного пожежного нагляду організували рейдову перевірку протипожежного стану підвалів та горищ у багатоповерхових будинках одного з найбільших спальних мікрорайонів Луцька.
До відпрацювання житлового сектору долучилися працівники комунального господарства, повідомили в центрі пропаганди ГУ МНС у Волинській області.
З настанням холодів у підвалах багатоповерхівок оселяються безпритульні. Гріючись, вони розпалюють там багаття і тим самим створюють небезпеку виникнення пожеж у будинку. Про це розповів помічник начальника ГУ МНС Володимир Нестеров.
Рейдова комісія обстежила протипожежний стан понад трьох десятків багатоквартирних будівель на вулиці Грабовського, Шота Руставелі та на бульварі Дружби народів.
З'ясувалося, що не всі підвали та технічні поверхи дев’ятиповерхівок надійно зачинені.
Комунальники відразу монтували на дверях до підвалу загального користування навісні замки і обіцяли контролювати ситуацію в майбутньому для недопущення проникнення в підвали сторонніх осіб. Копії ключів від замків комунальники надали мешканцям будинків.
Інспектори державного пожежного нагляду ретельно занотували усі виявлені недоліки й пообіцяли за кілька тижнів провести контрольну перевірку житлових будинків, щоб переконатися, чи зачинені входи в підвальні поверхи.
Окрім того, працівники МНС розмістили біля входів у під’їзди житлових будинків нові інформаційні матеріали з правил пожежної безпеки, а також вручили мешканцям мікрорайону спеціально розроблені протипожежні пам’ятки.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 22 Жовтня 2010 12:27
А мені от цікаво,чому в нашому,порівняно невеликому місті модно вживати слова "спальний район"?Якщо розібратись,то крім центру Луцька всі райони є спальними.Де в Луцьку діловий або культурний центр, чи там промисловий район.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus