USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Риба в Турії вижила після аварії на «Ковельводоканалі»

9 Грудня 2009 14:06
Після аварійного прориву стічних вод від каналізаційних мереж на підприємстві «Ковельводоканал», що трапився минулими вихідними, не сталося масової загибелі риби у річці Турії, - запевняють екоінспектори.
 
Зокрема, перший заступник обласної державної екологічної інспекції Олександр Ткачук розповів, що часткове забруднення річки Турії не призвело до загибелі риби. «Показники відповідають нормі. Загрози рибі немає», - сказав він. Тобто, виїзна лабораторія екоінспекції, котра прибула на місце аварії, не виявила дохлої риби.
 
Щодо загибелі риби в інших водоймах, то фахівець сказав: у Стирі востаннє риба спливала близько 5 років тому. На Хрінницькому водосховищі мор риби стався три роки тому.
 
Нагадаємо, два роки поспіль через викиди «Ковельводоканалу» дохне риба в річці Турія. Востаннє екологи оштрафували водоканал на мільйон гривень. А ще 15 липня нинішнього року сталася масова загибель риби у річці поблизу села Велимче Ратнівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 9 Грудня 2009 14:53
а дохлу рибу вони потім швиденько на ринок сплавляють і як свіжу продають?
Екопатруль Показати IP 9 Грудня 2009 18:17
Тільки Кошарук несе пряму відповідальність за плачевні наслідки "керівництва" Михайла Сидоренка ковельським Водоканалом. Звільнити Сидоренка може тільки мер. Як показало останнє засідання виконкому, навіть після масового (в знак протесту проти методів управління Водоканалом)звільнення працівників підприємства у Кошарука такого бажання не виникло. Скільки ще надзвичайних ситуацій має статися, щоб Сергій Дмитрович прозрів і прийняв кадрове рішення щодо горе-керівника? А ображати підприємство не треба. У нього славна, майже півстолітня історія, яку тепер пустили за брудною водою цілком конкретні посадовці. Підприємство тут не винне - риба гниє з голови!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus