USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Селяни душаться від смороду сміття. Сільраді загрожує штраф. ФОТО

13 Січня 2010 13:29
Мешканці села Лище Луцького району звернулися зі скаргою до екологічних інспекторів, що задихаються через сморід на сусідньому звалищі побутових відходів поблизу села Воротнів.
 
Колективний лист-скаргу підписали понад сто селян. Жителі неодноразово звертались до представників сільської ради з проханням допомогти у вирішенні проблеми, але їхні скарги залишились без розгляду.
 
 
 
Під час перевірки спеціалістами екологічної інспекції на території Лищенської сільської ради таки підтвердився факт самовільного складування твердих побутових відходів на 4 ділянках, загальною площею 2 тисячі квадратних метрів поблизу села Воротнів.
 

 
За розрахунками, державі завдано збитків на майже 10 тисяч гривень. Претензія на вище зазначену суму виставлена Лищенській сільській раді.
 
«Органам місцевого самоврядування потрібно організувати облаштування санкціонованих місць видалення відходів. Також централізовано вивезти сміття», - кажуть в обласній держекоінспекції.
 

 
Інспектори просять гуртом вирішити проблему зі сміттям - залучати селян, учнів школи, проводити активну роз’яснювальну роботу серед місцевих жителів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus